Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Linjetekniker till Tingsryd

Ansök nu

OM TJÄNSTEN
Som linjetekniker kommer du att spela en central roll i att säkerställa att produktionen flyter på smidigt och utan avbrott. Du kommer att arbeta nära produktionen och vara ansvarig för både akuta och förebyggande underhållsåtgärder på våra produktionslinjer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Utföra akuta avhjälpandearbete för att minimera produktionsstopp.
  • Genomföra förebyggande underhåll för att säkerställa maskinernas långsiktiga drift.
  • Ställa om produktionslinjer inför nya produktionsstarter.
  • Felsökning och problemlösning vid tekniska problem.
  • Delta aktivt i förbättringsprojekt och ombyggnader av maskiner.
  • Hantera reservdelar och säkerställa att nödvändiga delar finns tillgängliga.
  • Samarbeta med externa servicefirmor och tekniker vid behov.
  • Använda och uppdatera underhållsprogram, inklusive rapportering och felanmälan.

Arbetstiderna är i dagsläget 3-skift med planer att gå över till 5-skift. Då måste vara bekväm med båda. Arbetet sker 100 % på plats utan möjlighet att arbeta hemma.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Stor chans till att kunden väljer att ta över din anställning och erbjuda en tillsvidareanställning. Tjänsten behöver tillsättas omgående så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

[OM DIG]

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som linjetekniker eller inom liknande roller, gärna från en tillverknings- eller produktionsmiljö. Du är en problemlösare med ett tekniskt intresse och har ett strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt men också uppskattar att vara en del av ett team.

Vi ser att du har följande egenskaper och erfarenheter:

  • Teknisk kompetens: Gedigen erfarenhet av maskinunderhåll och felsökning, gärna inom produktion.
  • Problemlösningsförmåga: Du är en person som snabbt kan analysera och åtgärda tekniska problem.
  • Noggrannhet och ordning: Du är strukturerad i ditt arbete och har öga för detaljer, vilket är avgörande för att säkerställa driftsäkerhet.
  • Flexibilitet: Du är anpassningsbar och kan hantera förändringar i arbetet, såsom akuta reparationsbehov eller omställningar av linjer.
  • Samarbetsförmåga: Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och externa parter, och är kommunikativ i din roll.
  • Initiativförmåga: Du är proaktiv och tar gärna initiativ till förbättringar som kan effektivisera produktionen och minimera stillestånd.

Om du är en engagerad och erfaren linjetekniker som är redo för nya utmaningar, då är detta rätt möjlighet för dig!

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.