Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Resande servicetekniker till AMADA

Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Arbetar du som tekniker och lockas av en ny utmaning? Trivs du i en varierande och resande tjänst? Vi söker dig som är nyfiken och har intresse för att ständigt lära dig nya saker.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AMADA.

Om företaget

AMADA grundades 1946 i Japan och omfattar idag cirka 100 företag och över 9000 anställda världen över. De erbjuder ett komplett utbud av lösningar för plåtbearbetningsmaskiner inklusive stans- och laserskärmaskiner samt kantpressar och automationslösningar. I Sverige arbetar det ett 30-tal personer varav 10 är tekniker. Nu växer de och behöver utöka serviceteknikerteamet.

Arbetsuppgifter

I rollen som resande servicetekniker arbetar du med installation, underhåll och reparation av maskinerna direkt ute hos kunderna runt om i Sverige. Arbetet innebär mycket felsökning, diagnostisering och att åtgärda maskinproblem och maskinhaverier. Arbetet är mångsidigt och varierande, då maskinerna har olika komplexitetsnivåer. Vissa installationer kan slutföras på två dagar, medan mer avancerade maskiner kan kräva upp till flera veckor för att installeras och driftsättas. Din roll innebär även att ge teknisk rådgivning och utbildning till kunder, samt säkerställa att maskinerna fungerar.

Du utgår hemifrån och eftersom det är en resande tjänst erbjuds du tjänstebil, alternativt förmånsbil. Övernattning på annan ort förekommer vanligtvis måndag till fredag varje vecka. Din introduktion börjar med en gedigen utbildning, dels med en kollega ute på fält, dels genom företages introduktionsutbildningar i England eller Frankrike. Du erbjuds även kontinuerlig utbildning och möjligheter till karriärutveckling.

* Utföra installation, underhåll och reparation av maskiner direkt ute hos kunderna runt om i Sverige
* Varierande arbete då maskinerna har olika komplexitetsnivåer
* Teknisk rådgivning och utbildning till kunder
* Du utgår hemifrån och reser till kund, övernattning på annan ort förekommer vanligtvis måndag till fredag varje vecka

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års erfarenhet inom mekanik samt av service och underhåll, gärna av industriella och automatiserade maskiner
* Meriterande med teknisk utbildning inom mekanik, elektronik eller motsvarande
* Erfarenhet av att tolka elschema, så som kretskort och flödesschema
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* B-körkort och möjlighet att resa regelbundet inom Sverige, förekommer även resor inom Europa
* Giltigt pass


Du som söker är en ansvarstagande och självgående person med förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en kundfokuserad miljö samtidigt som du är lyhörd och samarbetsvillig, du är medveten om vikten av att lyssna på andra. I pressade situationer, där kunderna är angelägna om att få sina maskiner i drift så snabbt som möjligt, behåller du ditt lugn och prioriterar kvalitet över hastighet. Du har en naturlig förmåga att arbeta metodiskt och noggrant, även när det krävs lite extra tid, för att säkerställa att arbetet utförs rätt från början.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Det är fördelaktigt om du bor i någon av följande städer: Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Halmstad, Alingsås, Göteborg, Karlshamn, Ljungby, Växjö, Jönköping, Katrineholm, Linköping, Norrköping, Örebro, Västerås eller Stockholm. Eftersom tjänsten innebär resande, utgår du dock hemifrån.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.