Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Underhållspersonal/linjetekniker till vår kund i Tingsryd

Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på reparationer, tekniskt underhåll samt maskinskötsel? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som tekniker hos vår kund något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett svenskt, välkänt och expansivt företag!

Arbetsuppgifter


Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att arbeta med underhåll, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning på företaget. Du kommer arbeta med reparationer av olika maskiner och utrustning för livsmedelsindustrin. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Bakgrund

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom industriteknik eller fordonsmekanik alternativt har 2-4 års erfarenhet av mekande o skruvande med exempelvis bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av svets, svarv och fräs.

Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är praktiskt lagd, har förmåga att hitta egna lösningar samt har ett kreativt tänkande! Du har lätt för att möta nya människor då ditt arbetet sker ute i företagets pågående produktion. Vi tror att du trivs med att driva ditt eget arbete framåt samt har en god samarbetsförmåga.

Information

Visstidsanställning, heltid, 3-skift, tillträde omgående enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.