Hoppa till innehåll
Westermo logotyp

Mechanical Engineer sökes!

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en utbildad mekanikingenjör som vill arbeta med hårdvarumekanisk design, från idé till färdig produkt som ska användas i tuffa och extrema miljöer? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Westermos räkning en mechanical engineer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Westermos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Westermo specialiserar sig på att skapa och producera datakommunikationsprodukter avsedda för system av avgörande betydelse i fysiskt utmanande miljöer. Deras produkter används både inom samhällsinfrastruktur, inklusive transport, vatten och energiförsörjning, samt inom processindustrier som gruvdrift och petrokemi. Företaget fokuserar på att tillhandahålla pålitliga lösningar för kommunikation och överföring av data i krävande och robusta miljöer. Hos Westermo erbjuds du möjlighet att arbeta i teknikens framkant med trygga anställningsvillkor samt möjlighet att arbeta i en lärande organisation som värnar om kulturen om tycker om att vara innovativa tillsammans.

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du att delta i olika underhålls- och nyutvecklingsprojekt. Du kommer att inneha en central position inom projekten och ha ansvaret för att utforma och validera mekaniken. En del av arbetsuppgifterna inkluderar att upprätthålla en tät kontakt med olika leverantörer av mekanisk tillverkning. Du finns som en support för produktionen och arbetar i flera projekt parallellt. Du kommer att sitta i Västerås som utgångspunkt men resor inom tjänsten kan förekomma. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Delta i utvecklingen av nya designtekniker.
  • Stödja i frågor om kvalitetsbrister.
  • Samarbete med nära avdelningar inom företaget, exempelvis projektledare och elkonstruktörer.
Vi söker dig som:
  • Är utbildad mekanikingenjör eller har annan relevant ingenjörsutbildning.
  • Innehar B-körkort.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Det är meriterande om du har kunskap i Solidworks & Solidworks PDM.
  • Det är meriterande om du har arbetat något år efter examen, men inget krav.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Westermo. Du är samarbetsvillig och värderar teamkänsla vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta varierat med både nyskapande och befintliga produkter.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås, Kopparlunden

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: mira.pedernera@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Westermo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!