Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Elkonstruktör sökes!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du utbildad elkonstruktör och söker nya utmaningar? Har du även intresse för projektledning och vill arbeta på ett väletablerat bolag i branschen? Vi söker nu för vår kunds räkning en driven person till en ny spännande roll, ta chansen och ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en elkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund strävar efter att vara den kompletta partnern för sina industrikunder i att utveckla deras elektriska system. Detta genom att designa och producera elektrisk utrusning, elskåp, kontrollskåp, styrsystem och kontrollsystem. Vår kund har lång erfarenhet av att samarbeta med kunder som ställer högsta krav på kvalitet och leveranssäkerhet. De besitter därav en expertis när det gäller globala och lokala krav inom branschen!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En självständig och flexibel roll med stora utvecklingsmöjligheter
  • Att bli en nyckelfigur i företagets framgång
  • Positiv arbetsgemenskap och ett team med framåtanda
Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos vår kund kommer du att spela en avgörande del i att skapa och anpassa konstruktioner för att bemöta kundförfrågningar. Dina arbetsdagar kommer i huvudsak bestå av att skapa kompletta underlag för att kunna konstruera apparatskåp. Detta genom att rita upp layouter, beräkna antalet plintar samt ta fram kretsscheman och förbindningstabeller.

Rollen har även en projektledande del som involverar direkt kontakt med kund och att arbeta utefter uppsatt planering.

Vi söker dig som
  • Är utbildad elkonstruktör/elingenjör
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet som elkonstruktör
  • Har intresse av projektledning
Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är driven, självständig och kommunikativ. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och anammar ett strukturerat arbetssätt.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin, linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!