Hoppa till innehåll
Voith Hydro AB logotyp

Redovisningsassistent till Voith Hydro i Västerås

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av att utveckla dina ekonomiska kunskaper? Voith Hydro är en ledande aktör inom utrustning till vattenkraft så som generatorer, turbiner & automation. Här erbjuds du en kultur präglad av öppenhet och passion för att skapa en grönare framtid. I ett tight team får du en viktig roll som assistent i ekonomiteamet där ditt engagemang och samarbete kommer göra skillnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som en viktig medlem av ett litet team på tre personer kommer du att arbeta nära dina kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden inkluderar bland annat:

 • Arbetsuppgifter kopplat till leverantör och kundreskontra
 • Bokföring utifrån reskontraprocesserna
 • Granska, hantera och skicka fakturor
 • Fördela kostnader på kostnadsställen
 • Momshantering
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har:

 • En utbildning eller bakgrund inom ekonomi som gett dig grundläggande förståelse för redovisning
 • Erfarenhet inom området, som ekonomi- eller redovisningsassistent
 • Trygghet och vilja för att ansvara för löpande, återkommande arbetsuppgifter.
 • Grundläggande systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller något annat större ERP.
Personliga egenskaper:

Vi söker en redovisningsassistent med fokus på:

 • Högt engagemang: Ser arbete som en möjlighet att göra skillnad och har en dedikerad och entusiastisk arbetsapproach.
 • Ödmjuk och ansvarstagande: Balanserar ödmjukhet inför arbete med ansvarstagande för egna arbetsuppgifter
 • Förmåga att främja samarbete: Skapar och upprätthåller positiva relationer med kollegor och andra avdelningar.
Placeringsort:
Vad erbjuder företaget dig?

Ditt arbete som Redovisningsassistent kommer att vara spännande i en internationell kultur som präglas av öppenhet, trygghet och engagemang. Voith har kollektivavtal, tjänstepension och satsningar på friskvård precis som du kan förvänta dig av en modern arbetsgivare. Möjlighet att kunna vara flexibel och arbeta hybrid finns men vi tror att du ofta vill komma in till arbetsplatsen som är central i ljusa fina lokaler nära station och med goda pendlingsmöjligheter.

Om företaget:

Voith Hydro AB grundades 2002 och är idag en av Skandinaviens största leverantörer av vattenkraftsutrustning. Voith Hydro är en del av Voiths globala koncern och erbjuder ett komplett åtagande inom området vattenkraft och har en lång tradition av att bygga vattenkraftanläggningar. Projekten omfattar allt från leverans av stora kompletta vattenkraftverk till lokala moderniseringar och serviceåtgärder för att säkerställa att kunden får en effektiv, miljövänlig och tillförlitlig produkt. De är idag ca 115 medarbetare lokaliserade i Västerås och Kristinehamn. Läs mer på www.voithhydro.se

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Voith med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind.

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se, 073-594 46 34

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se, 073-394 55 52

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

 

Välkommen med din ansökan!

Voith Hydro AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren