Hoppa till innehåll
Uponor logotyp

Operations Manager till Uponor

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders
Telefon
Ansök nu

Uponors fabrik i Virsbo har som långsiktig målbild att vara Best in Class inom områdena Arbetsmiljö, Kvalité, Produktivitet och Hållbarhet. Som Operations Manager får du en nyckelroll i denna tillväxt- och utvecklingsresa.

Som Operations Manager har du det övergripande ansvaret för vår produktion och produktionsplanering i Virsbo. I rollen har du nio direktrapporterande, samt budget- och personalansvar för totalt ca 150 medarbetare. Det dagliga arbetet i produktionen leds av fem produktionsledare på dagtid, som till sin hjälp har fem skiftgående teamledare. Det dagliga arbetet inom produktionsplanering leds av en teamledare, samt ytterligare fem Produktionsplanerare. Som Operations Manager skapar du rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i det dagliga och långsiktiga arbetet med att främst nå våra gemensamma produktivitets- och arbetsmiljömål. Du ingår i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till vår Platschef.

För att lyckas i denna tjänst har du en gedigen erfarenhet från en ledande roll inom tillverkningsindustrin. Vi tror att du har erfarenhet av att leda andra ledare, samt även ansvarat för en skiftgående organisation. Du är van att utveckla arbetssätt och processer i en produktions-intensiv miljö där Lean-principer är en del av vardagen. Givetvis har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är som person öppen, social och lätt att samarbeta med. Du trivs i en roll där du får vara med att bygga, utveckla och förändra både människor och processer. Du är en involverande, coachande, modig och kommunikativ ledare som vågar stå upp för dina tankar och idéer. Du är också duktig på att skapa tydliga strukturer som främjar ett proaktivt arbete.

Tjänsten är placerad i Virsbo.

Uponor omtänker vatten för kommande generationer. En karriär på Uponor är mer än ett jobb. Vi trivs som ett team och stöttar varandra för att lyckas. Vi tror att varje medarbetare har potential att växa och ger möjligheter att göra det. Vår kultur betonar att ansluta, bygga och inspirera kunder och kollegor, samtidigt som vi hittar hållbara lösningar för att tjäna vår värld idag och i framtiden.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök snarast. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan!

Uponor logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.