Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Försäljningschef till Plusab

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du vara med på en spännande resa där vi inte bara kämpar tillsammans, utan också räddar liv?

Har du en passion för att bygga och leda starka säljteam, samtidigt som du driver din egen försäljning? Vill du vara med och skapa struktur i en växande organisation?
Om svaret är ett rungande JA, då kan vi ha drömrollen för dig!

Vi på Plusab Medical Solutions AB söker nu en Försäljningschef som kan ta vårt team och företaget till nästa nivå!




Plusab Medical Solutions AB med huvudkontor i Västerås erbjuder hjärtstartare och utbildningar kopplade till att rädda liv samt säkra och användarvänliga Första Hjälpen-produkter med egen design. Bolaget grundades 2007 och har vuxit till att bli rikstäckande med representanter från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi är en del av Safe Life som är världsledande inom hjärtstartare och första hjälpen.
Vi strävar efter att marknadsföra högkvalitativa och praktiska produkter som skapar trygghet på arbetsplatsen.

Vi behöver dig som vill stärka upp vår försäljningsorganisation och leda våra regionala säljare. Den perfekta basen? Kring Västerås där vi också har vårt huvudkontor och Vd som du kommer att samarbeta med.

Här finns det för rätt person enorm potential, och vi kan knappt bärga oss för att se vad du kan åstadkomma!

Som vår nya Försäljningschef kommer du att vara en nyckelspelare i vår organisation.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Leda och inspirera: Ansvara för att bygga upp och leda vårt säljteam, utveckla strategier och skapa strukturer som optimerar teamets prestationer.
* Bygga från grunden: Skapa och implementera processer för försäljning och kundhantering, samt säkerställa att teamet har de verktyg de behöver för att lyckas.
* Driva egen försäljning: Inledningsvis ansvara för ett eget distrikt och samtidigt stödja och utveckla säljarna i deras roller.
* Utveckla långsiktiga relationer: Bygga och underhålla starka kundrelationer, både med nya och befintliga kunder, för att säkerställa kontinuerlig tillväxt. Du ansvarar för rikstäckande KAM-avtal och större upphandlingar.


Personprofil
Du är en driven ledare som älskar att motivera och utveckla andra med en inlyssnande och positiv ledarstil.
Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att bygga och leda säljteam, samt är van vid att arbeta självständigt och resultatdrivet.

Du trivs med att ta initiativ och skapa strukturer där sådana saknas, och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och driva på egen försäljning.
Vi letar efter dig som har ett stort engagemang och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Vi tror att du:

* Har ett brinnande intresse för hälsa och försäljning och är lika engagerad som våra kunder
* Älskar att nå och överträffa mål - både dina egna och lagets
* Är en teamplayer som vet att man når längre tillsammans
* Erfarenhet av att arbeta i CRM
* Extra plus om du har kunskap från branschen men vi är mest intresserade av din vilja att lära!
* Har B-körkort och är redo att rulla ut på vägarna


Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7:30-16:30 med möjlighet till flex
Plats: Västerås

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.