Hoppa till innehåll
Poolspecialisterna BN Bygg AB logotyp

Händig snickare sökes till företag i Västerås snarast

Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Helen Lovestig
Email
Vi söker en engagerad och tusenkonstnärlig snickare till oss på Poolspecialisterna i Västerås. I rollen kommer du arbeta inom en spännande bransch med goda möjligheter att utveckla kunskaper och samla erfarenheter.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från montering till installering av poolmaterial och byggande av poolhus och altaner. Vi värdesätter kunskaper inom snickeri/betong och till viss del rörmokeri med plastdetaljer. Du kommer även samarbeta med andra yrkesgrupper inom branschen för att säkerställa projektens kvalitet. Dina kollegor är erfarna och brinner för hantverket. Stor vikt sätts för arbetsglädje och trivsel.

I rollen som poolmontör är tidigare erfarenhet inom byggbranschen viktigt för ett framgångsrikt arbete. Vi ser även att du är väl bekant med verktyg och tekniker. Att vara självgående och ha en hög arbetsmoral samt social kompetens är av vikt då arbetet förekommer självständigt och i team samt i kontakt med kund.

Arbetsuppgifter

I din roll ansvarar du för montering av olika poolkonstruktioner i trä/plåt/isolerblock/betong enligt ritningar och instruktioner. I arbetet förekommer även kontroller och kvalitetssäkring av arbetet för att säkerställa arbetets utförande och kvalitet. Rollen kräver noggrannhet, arbetsamhet och god fysisk styrka då den är fysiskt krävande. Som poolmontör är du en del av vårt team och rapporterar till din arbetsledare.

Din kompetens

Vi söker dig med praktisk erfarenhet inom branschen och innehar kunskaper om olika byggmaterial och verktyg. Relevant utbildning inom bygg och snickeri är viktigt samt förmåga att arbeta självständigt såväl som i ett team. Rollen kräver dig som är noggrann, ansvarsfull och erfarenheter av att läsa ritningar.

Krav
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
  • Driven och självgående
  • Noggrann och ordningsam
  • God samarbetsförmåga
Om anställningen

Ort: Västerås/Mälardalen
Arbetstid: Dagtid, heltid
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning

Vad som ska vara med i ansökan:
  • CV med relevanta erfarenheter
  • Bild eller video på dig
  • Personligt brev
  • Referenser
Skicka ansökan till helen@poolis.se. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen att ansöka redan idag!
Poolspecialisterna BN Bygg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolspecialisterna är ett av Sveriges äldsta företag i branschen och har sålt pooler i över 50 år med högsta kvalitet på produkter och montage.