Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Betongarbetare till Byggelement

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. Byggelement producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Med sin ECO-Prefab kan Byggelement leverera byggprodukter med minsta möjliga klimatavtryck, där koldioxidutsläppen sänks med upp till 60%.
Byggelement är en del av Peab-koncernen. Tillsammans med systerbolagen Smidmek och K-System har de verksamhet på åtta orter i Sverige varav fyra tillverkningsenheter och sysselsätter runt 350 personer.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll innebär det att läsa och tolka ritningar och specifikationer för att förbereda och genomföra betongprojekt, utföra armeringsarbeten enligt ritningar och specifikationer samt förbereda formar och gjutningsplats för betongarbetet. Det inkluderar också att övervaka gjutningsprocessen och säkerställa högkvalitativt utförande samt genomföra kvalitetskontroller för att säkerställa att arbetet uppfyller branschstandarder och specifikationer. Dessutom förväntas du bidra till en säker arbetsmiljö genom att följa föreskrifter och rutiner för arbetsplatsens säkerhet.

Din profil
Vi söker individer som är självgående, noggranna och har förmågan att arbeta effektivt både självständigt och i team. Du bör också vara van vid att arbeta enligt strikta säkerhetsföreskrifter och ha en god förståelse för att följa ritningar och instruktioner.
Du har erfarenhet från betongarbete sen tidigare och har koll på ritningsläsning , armering och gjutning.

Ansökan
Om du är redo för en spännande utmaning och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta Kathleen Sahlin på kathleen.sahlin@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se