Hoppa till innehåll
Hasta Home logotyp

Försäljningschef

Ansök nu

Försäljningschef till Köping

Hasta Home söker en driven och erfaren försäljningschef B2B!
Är du en erfaren försäljningschef med passion för interiördesign och B2B-försäljning? Vill du vara en del av ett innovativt och växande företag? Hasta Home söker nu en driven och erfaren försäljningschef B2B för att stärka vårt team och driva vår affärsutveckling framåt.

Vi har stora ambitioner för framtiden och söker dig som är ambitiös och kreativ i ditt sätt att hitta affärsmöjligheter och vill vara med på en spännande tillväxtresa! 

I över 40 år har Hasta AB varit aktiva inom solskyddsbranschen. Familjeföretaget i Köping genomgår nu i flera avseenden en generationsväxling, för att inte säga uppväxling, med många spännande utvecklingsprojekt där internationell handel och digitalisering står i fokus. Företaget har på senaste åren utvecklats mycket snabbt, intresset på marknaden har ökat och i takt med det även försäljningen. Våra visioner är stora - genom att satsa på digital kommunikation och service ska Hasta bli det främsta varumärket inom gardiner och solskydd på den Europeiska marknaden. Rollen som försäljningschef är en viktig del i att förverkliga vår vision.  

Om rollen
Som försäljningschef B2B får du en central roll i att utveckla och implementera vår försäljningsstrategi, bygga starka kundrelationer och identifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer att leda vårt försäljningsteam och samarbeta nära med marknadsföringsteamet för att säkerställa att vi når våra affärsmål. 

Vad erbjuder företaget dig?
På Hasta AB får du möjlighet att vara med på en mycket spännande tillväxtresa. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö med högt till tak där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Tjänstebil ingår om så önskas. Du har flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag. Placeringsort Köping, med möjlighet till distansarbete när du kommit in i arbetet. 

  • En spännande och varierande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter
  • Möjlighet att arbeta med högkvalitativa och innovativa produkter
  • En dynamisk och stödjande arbetskultur
Ansvarsområden som försäljningschef
  • Utveckla och genomföra försäljningsstrategier
  • Bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer
  • Leda och motivera försäljningsteamet
  • Analysera marknadstrender och kundbehov
  • Hantera avtal och förhandlingar med kunder och leverantörer
  • Ansvara för budget, prognoser och KPI-uppföljning
  • Hantera internationell handel och förståelse för globala marknadsregler
  • Delta i relevanta branschevenemang
Kvalifikationer
  • Minst fem års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Bevisad erfarenhet av att nå och överträffa försäljningsmål
  • Starka ledaregenskaper och erfarenhet av att utveckla team
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter
  • Erfarenhet av avtalshantering och förhandlingar
  • Erfarenhet av internationell handel
  • Erfarenhet av budgetansvar och KPI-uppföljning
  • Flytande svenska och engelska

Låter detta som en roll för dig? Skicka din ansökan och CV till oss idag och bli en del av Hasta Homes spännande resa!

Kontakt och ansökan
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Kaski, COO på Hasta, på telefon 070-6603205 alternativt mathias.kaski@hasta.se.

OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mail. Alla ansökningar måste göras via ansökningsknappen. Vi har redan bestämt annonskanaler och rekryteringsväg, därför avböjer vi vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Hastas vision är att bli en ledande aktör på världsmarknaden inom området gardiner, gardintillbehör och solskydd, genom att erbjuda allt kunden behöver för att skapa en perfekt gardinuppsättning. Idag är Hasta 24 anställda och säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan hastahome.se.

Grunden till Hasta lades när Stefan Schörling 1982 köpte en smedja på auktion i sin hemby Hasta utanför Arboga. När flera av damerna i byn var intresserade av ett par antika gardinomtag såg Stefan en affärsmöjlighet - det kunde ju han producera i sin nya smedja. Mycket har hänt sedan dess, men grunden har alltid varit densamma - att med nya idéer och innovativa produkter leda marknaden framåt. Idag är Hasta ett modernt familjeföretag som har växt till en internationell koncern, Hasta Holding. Med verksamhet både i Kina och i Sverige säljer man till kunder i hela världen.

Hasta Home logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup