Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Instruktör i första hjälpen & HLR | Västerås

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du utbildad instruktör inom första hjälpen och HLR? Vill du bidra till att göra arbetsplatser och samhället säkrare? Då letar vi efter dig!

Vår kund erbjuder högkvalitativ utbildning och träning till företag runt om i Norden. Vi söker nu passionerade och engagerade instruktörer som brinner för att dela med sig av sin kunskap inom första hjälpen och HLR till företagskunder i området från Västerås till Ludvika.

Arbetsuppgifter
  • Leverera inspirerande och interaktiva utbildningar inom första hjälpen och HLR till företagskunder av varierande storlek.
  • Anpassa utbildningsprogrammet efter kundens specifika behov och krav.
  • Skapa en trygg och engagerande lärandemiljö där deltagarna får praktiska färdigheter och kunskap som är relevanta för deras arbetsmiljö.
  • Följa upp och utvärdera utbildningens effektivitet och kvalitet.
Krav
  • Certifierad instruktör inom första hjälpen och HLR.
  • B-körkort och egen bil (milersättning).
  • Erfarenhet av att hålla utbildningar inom området.
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att anpassa sig till olika målgrupper.
  • Flexibilitet att resa inom det angivna området från Västerås till Ludvika.
  • Högt engagemang och en passion för att bidra till ökad säkerhet och välmående på arbetsplatser.
Övrigt

Placeringsort: Västerås
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Uthyrd konsult genom Lernia Bemanning

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.