Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil i Hässlö söker servicerådgivare, Mercedes Benz.

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du med att arbeta i team och leverera fantastiska kundupplevelser?

Vi söker nu en kundorienterad servicerådgivare till vår Mercedes-anläggning i Västerås. Du kommer bli en viktig spelare i serviceteamet och vara ansiktet utåt för Mercedes-Benz. Vi erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Som servicerådgivare för person-och transportbilar är din främsta uppgift att ge rådgivning och boka service och reparationer till våra kunder på vår anläggning och via telefon, e-post och våra digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår även att planera teknikernas jobb, fakturera, handlägga garantiärenden, erbjuda serviceavtal och tillbehör. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund".

Tjänsten avser vår Mercedes anläggning i Hässlö, Västerås och är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Tillträde för tjänsten är efter överenskommelse. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en expansiv och fartfylld miljö med en härlig laganda, där den ena dagen inte är lik den andra. I tjänsten ingår löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo. För att lyckas i rollen som servicerådgivare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga.

Arbetet ställer höga krav på att kunna hantera olika individers behov och önskemål på ett lösningsfokuserat arbetssätt där det är viktigt med god systemvana och goda kunskaper i svenska på gymnasial nivå. Meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från kundservice inom fordonsbranschen eller arbetat i affärsssytemet Kobra. Du besitter B-körkort.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, dock senast 2024-10-14. Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef Jonathan Appelvik Berg via e-post, jonathan.appelvik-berg@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.