Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil i Hässlö söker Fordonstekniker, Mercedes Benz

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du nyfiken på framtidens teknik och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker nu en fordonstekniker till vår Mercedes anläggning i Västerås. Kom till oss och bli en del av ett härligt arbetsteam som arbetar mot att vi blir branschens bästa servicemarknad. Vi erbjuder dig löpande utbildningar, trygg och förmånlig anställning i en växande familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Som fordonstekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med service- och reparationer av Mercedes Benz personbilar genom att jobba mot vår vision "nöjd kund".

Tjänsten avser vår bilanläggning i Hässlö , Västerås och är heltid och en tillsvidareanställning. vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag cykelförmån och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter god samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Meriterande om du har arbetat med Mercedes Benz . Du innehar B-körkort . Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2024-08-31 . Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av verkstadschef Jonathan Appelvik Berg ,jonathan.appelvik-berg@landrinsbil.se .

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik, Älmhult, Hässleholm och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 330 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.