Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Brandlarmstekniker till Assemblin El Västerås

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor då är Assemblin rätt väg framåt för dig!

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet!

Kolla gärna in mer om vårt arbete med säkerhet här

Assemblin har tecknat flertalet större avtal och söker nu fler brandlarmstekniker. Du tillhör vår regionala säkerhetsavdelning och har arbetsområde Västerås med omnejd.

Arbetet innebär programmering, service/installation och driftsättning av brandlarmanläggningar.

Vi erbjuder

Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från vår säkerhetsorganisation och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och högt i tak. Vi har högt i tak i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla avdelningen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss.

Som brandlarmstekniker på Assemblin EL erbjuds du även förmånsbil enligt vår policy.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från driftsättning, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om Schneider, Schrack, Securifire, Panasonic/EBL, arbete med CCTV eller säkerhetssystem.
  • Du har installationsvana och det är även meriterande om du är elektriker i grunden.
  • Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.
  • Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.
  • Du har mycket god datavana.
Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Information och ansökan

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-06-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säkerhetsansvarig Magnus Ottosson på telefonnummer 010-4724809 eller via mail magnus.ottosson@assemblin.se
Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren