Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Maskiningenjör till vår ett globalt teknikbolag i Västerås!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett stort internationellt teknikföretag i Västerås? Vi söker en Maskiningenjör, som trivs i en fartfylld och internationell miljö. Du är en problemlösare, en snabblärande och har utmärkt kommunikationsförmåga. Här erbjuds du inte bara en spännande arbetsmiljö utan även stora utvecklingsmöjligheter. Om detta låter som din nästa utmaning, låt oss veta och ansök idag!Om tjänsten

I rollen ansvarar du för att designa tillverkningsverktyg och fixturer optimerade för produktionsprocessen, du kommer även att ansvara för teknisk dokumentation såsom Arbetsinstruktioner som ska användas av operatörer i monteringsprocessen.
Som maskiningenjör kommer du att arbeta i nära samarbete med produktionsteknik, stödja den dagliga driften vid tillverkningslinjen samt pågående utvecklingsprojekt. Du kommer att ansvara för att ta fram designlösningar utifrån aktuella behov, hela vägen från konceptgenerering till slutritning. Du kommer även att stötta Produktionsteknik vid upphandling och verifiering av den utvecklade lösningen.

Tjänsten är i första hand på plats, med möjlighet till distansarbete i viss utsträckning!

Du erbjuds

 • En engagerad konsultchef under hela uppdragsperioden.
 • Samarbete med erfarna kollegor i en internationell miljö.
 • Tillgång till personlig utveckling och utbildningsmöjligheter.


Arbetsuppgifter
 • Designa tillverkningsverktyg för produktionsprocesser.
 • Samarbeta med produktionsteknik för daglig drift och pågående utvecklingsprojekt.
 • Utveckla designlösningar från konceptgenerering till slutritning.


Kvalifikationer
 • En utbildning inom maskinteknik eller arbetslivserfarenheter inom en liknande roll.
 • Kunskaper i SolidWorks och SolidWorks Composer.
 • Kännedom om SAP eller liknande programvara för affärsresursplanering.
 • Flytande i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande om du har:

 • Kunskap om CE-regler, processer och krav, med särskild tonvikt på att hantera beräkningsmoduler inom SolidWorks.
 • Arbetslivserfarenhet av produktionsteknik, och en stark förståelse för tillverkningsprocesser.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösare
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se