Hoppa till innehåll

Projektledare för Automationssystem

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en erfaren Projektledare för Automationssystem inom processindustrin, helst med erfarenhet av automationssystem för metallindustrin och valsverk.

Du kommer att ingå i Service- och Supportgrupp som ansvarar för driftsättningen av avancerade mätsystem. Vår kund har haft en betydande tillväxt de senaste åren och behöver förstärka och förbättra planeringen och genomförandet av aktiviteter på plats. Detta är en mycket spännande uppgift för dig som har god kunskap om leveransprojekt, gillar att bygga professionella nätverk världen över och trivs med att utveckla arbetssätt.

Du kommer arbetasom leveransprojektledare med fokus på den senare delen av leveransprocessen – driftsättning och projektavslut (inklusive dokumentation och erfarenhetsåterföring). Du kommer att vara en viktig spelare i den tidiga fasen av ett projekt genom att delta i överlämningen från försäljning till projektledning, externa kick-off-möten och FAT. Du kommer även arbeta med att förbättra projektledningsprocess och implementera HSE-ramverk för projekt- och serviceleveranser.

Ansvarsområden:

  • Leda projektteamet, etablera projektets genomförandeplan och övervaka aktiviteter för att uppnå projektmål.
  • Aktivt delta i kontinuerlig förbättring av riktlinjer, verktyg och mallar.
  • Säkerställa efterlevnad av relevanta cybersäkerhetsregler och avtalsenliga krav.
  • Stödja lokala försäljnings- och anbudsteam genom tidigt engagemang i anbud.
  • Identifiera och hantera projektrisker samt dela erfarenheter från projekt.
  • Säkerställa att projektet följer företagets hälsa, säkerhets- och miljöpolicyer.
  • Leda projektteamet för att uppnå projektkrav och leverera avtalade leveranser.

Välkommen med din ansökan!

Anställningstyp: Du kommer att arbeta som konsult i 12 månader innan du får möjlighet att övergå till anställning hos vår kund.

A-hub är en arbetsgivare som främjar lika möjligheter och är engagerad i att skapa en mångsidig arbetsmiljö. Alla kvalificerade kandidater kommer att beaktas för anställning utan hänsyn till ras, färg, religion, kön, sexuell läggning, könsidentitet, nationellt ursprung, ålder eller funktionsnedsättning.

Genom att skicka in din ansökan för detta jobb samtycker du till att A-hub använder dina personuppgifter i enlighet med vår GDPR-efterlevnadspolicy.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se