Hoppa till innehåll
Lann logotyp

Ekonomi- och löneadministratör - lann

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och självständig person med erfarenhet inom löneadministration och ett intresse för ekonomi?

Vill du vara en del av en förändringsresa och arbeta i ett team där ingen står ensam?

Då kan du vara den vi söker!

Som ekonomi- och löneadministratör får du en central roll i vår ekonomifunktion. Du ansvarar för all löneadministration och hanterar frågor kring tidsrapportering i Kontek HRM-system. Tidsmässigt ägnar du ungefär hälften av din tid åt löneadministration, resterande del av tiden spenderar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning samt övrig administration. Under det första halvåret kommer du även att vara involverad i implementeringen av vårt nya affärssystem Monitor G5.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och en god förståelse för ekonomi. Din erfarenhet gör att du känner dig trygg i att arbeta självständigt med allt som rör lön. Du har en stark initiativförmåga, vilket gör att du inte tvekar att ta egna beslut när det behövs. Du är bekväm med digitala verktyg och är van vid att arbeta i moderna affärssystem och Excel.

Du är en kommunikativ och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö och gillar att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsprocesser. Din förmåga att kommunicera öppet och tydligt gör att du passar bra in i vårt team. Goda kunskaper i både svenska och engelska är viktiga för att du ska lyckas i rollen

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en roll där kombinationen av eget driv och samarbete är nyckeln till framgång. Du får möjligheten att vara med i implementeringen av vårt nya affärssystem och utvecklas inom både löne- och ekonomiadministration. Vi värdesätter digitalisering och smarta arbetssätt och erbjuder en utvecklande miljö där du får vara med och forma framtiden.

I den här rekryteringen samarbetar Lann med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 0705655673. Vi ser fram emot din ansökan!
Lann logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lann är en av Sveriges främsta tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera affärsområden. Lann är en del av Arbona Industri som förvärvade Bufab Lann den 3 juli 2024. Vår bearbetning sker i toppmoderna maskiner med placering i Värnamo. Vi är idag 120 anställda och omsätter ca 360 Msek.