Hoppa till innehåll
Isaberg Rapid AB logotyp

Ekonom med ansvar för leverantörsreskontra

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Som ansvarig för leverantörsreskontra kommer du tillhöra ekonomiavdelningen, som idag består av 6 personer. Tillsammans med dina kompetenta kollegor kommer du få arbeta med en bredd av arbetsuppgifter som åligger en ekonomiavdelning, men med tyngdpunkt på leverantörsreskontra. Detta innebär att det är du som tar ett extra ansvar för att vi hanterar våra leverantörer och deras fakturor på ett professionellt sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantering av hela flödet av omkostnads och orderbaserade fakturor
  • Avstämning av reskontra och bank
  • Medverka i bokslutsarbete
Din Profil

Vi tror att du som söker har kompetens motsvarande ekonomigymnasium, och några års yrkeserfarenhet från ekonomiadministration. Du behärskar de löpande arbetsuppgifter som åligger en ekonomiavdelning. Är du extra insatt i leverantörsreskontra så är detta en fördel. För att lyckas i rollen så är det en förutsättning att du har god IT vana och erfarenhet av affärssystem. Då du kommer kommunicera i en internationell miljö, behöver du hantera Engelska med lätthet i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, analytisk och resultatorienterad. Du tycker att det är viktigt med samarbete för att nå resultat. För att trivas i rollen tror vi att du är duktig på att kommunicera och har god förmåga att anpassa dig till olika situationer och förutsättningar.

Vi Erbjuder

Hos Isaberg Rapid arbetar du i en internationell miljö med stor möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Isaberg Rapid är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och atmosfär, där jämställdhet och inkludering är nyckelfaktorer. Du kommer till ett team i Hestra med positiva och engagerade kollegor som har en stor vilja att lyckas tillsammans. Teamet har en fin sammanhållning och stark gruppdynamik där alla blir respekterade och väl bemötta. För dig är det en självklarhet att både bidra till och bli en del av denna gemenskap.

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ryberg, + 46 702 71 69 77. Sista ansökningsdag är 11:e augusti, men vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att söka.

Välkommen att bli en del av Isaberg Rapid

Om Isaberg Rapid

Isaberg Rapid ABär en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning, distribution och marknadsföring skapar vi starka band hela vägen från idé till att produkten landar hos användaren. Genom återförsäljarnät världen över och säljkontor i Europa används våra produkter av såväl hemmafixare som av proffs. Vårt huvudkontor är i Hestra sedan företaget grundades 1936.

Isaberg Rapid tillhör ACCO Brands Corporation, ett börsnoterat amerikanskt företag med världsledande varumärken inom ett brett utbud av kategorier. Man marknadsför och utvecklar innovativa lösningar för att bättre organisera och förenkla modernt arbete. I portföljen ingår över 40 varumärken såsom Leitz, Rexel, Esselte, Rapid, Nobo, GBC, Derwent och Kensington.
Isaberg Rapid AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.