Hoppa till innehåll
Kärda Maskinservice AB logotyp

EKONOMIANSVARIG - Kärda Maskinservice AB

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kärda Maskinservice AB söker Ekonomiansvarig!

Med en stabil position på marknaden söker vi nu en driven och flexibel Ekonomiansvarig. Hos oss får du en nyckelroll i att hantera och utveckla företagets ekonomi. Du är den som proaktivt tar ägarskap över alla ekonomifrågor och som drivs av att bidra till företagets tillväxt och framgång. Din primära roll är att sköta löner, fakturering, inbetalningar, lagersaldon, avstämningar och momsredovisning. Du kommer att arbeta nära VD:n och tillsammans utgöra spjutspetsen för vårt företag.

Vem är du?

Som person är du strukturerad och engagerad. För att lyckas krävs ett ordningssinne och ett flexibelt arbetssätt, där du med precision hanterar ekonomins alla delar. Du gillar att utveckla processer och trivs när arbetet är dynamiskt och målinriktat. Ditt engagemang och din noggrannhet säkerställer att alla ekonomiska aspekter sköts effektivt och korrekt. Du jobbar bekvämt i digitala verktyg. Erfarenhet av att arbeta i Visma är ett plus.

Vi söker dig med ekonomisk erfarenhet och relevant utbildning, men framför allt värderar vi din erfarenhet och personlighet. Du har tidigare arbetat med ekonomiadministration och har en god förståelse för ekonomiska processer. Förmågan att skapa struktur och bygga långsiktiga lösningar är avgörande för din framgång hos oss.

Ditt arbetssätt kännetecknas av ett genuint intresse för företagets ekonomi och förmågan att erbjuda skräddarsydda lösningar. Tjänsten kräver uthållighet, intresse och hög affärsmässighet för att säkerställa hållbara och effektiva ekonomiska lösningar både för Kärda Maskinservice och våra kunder. Vi strävar alltid efter långsiktig ekonomisk stabilitet, där du spelar en nyckelroll.

Du kommer att vara närvarande på vårt kontor i Bredaryd och tillsammans med teamet säkerställa att vår ekonomi är i toppskick.

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Du får stor frihet under ansvar, med möjlighet att styra dina arbetsdagar. Välkommen till ett företag där vi alltid sätter kvalitet och kundnöjdhet i främsta rummet. Vi har ett långsiktigt synsätt och investerar kontinuerligt i både vår verksamhet och våra medarbetare. Du kommer få stort inflytande och möjlighet att påverka både din och vår situation.

Tillsättningen är omgående. Rekrytering görs löpande, så vänta inte utan sök tjänsten!

Plats: Bredaryd

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Kärda Maskinservice AB med FSK People.

Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504.

För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se
Kärda Maskinservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kärda Maskinservice erbjuder våra kunder nya och begagnade truckar, skurmaskiner och städmaskiner. Med ett dedikerat serviceteam erbjuder vi service och reparationer på alla marknadens kända varumärken. Med vårt gedigna intresse och långa erfarenhet har vi hjälpt våra kunder i mer än 30 år på marknaden.

Våra kunder finns i hela landet. Vår ledstjärna är hög servicegrad och nöjda kunder, vilket är en förutsättning för att kunna växa med lönsamhet, som vi nu gjort under många år.