Hoppa till innehåll
Utbildningskontoret, Runmarö skola logotyp

Kock till Runmarö skola

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag

Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.

Varje dag går runt 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö Skärgårdsskolors rektorsområde finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet.

Värmdö Skärgårdsskolors rektorsområde består av en F-9-skola med ca 380 elever som består av skolenheter på Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja ( vilande), Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Runmarö, där vi har ca 25 elever i åk F-8 och 3 barn i förskolan.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att laga god och näringsrik mat till våra elever?

Runmarö skola har en skolrestaurang som tillagar välsmakande mat varje skoldag till skolan och förskolan. Att Du tycker om att arbeta med och runt unga människor är en självklarhet, liksom Ditt intresse för mat och matlagning.

I rollen som kock ansvarar du för alla beställningar utifrån en given budget. Du följer kommunens kostpolicy och ansvarar för egenkontrollen. Förutom luncherna, kan det bli aktuellt att ansvara för att ta emot och servera eleverna frukost eller mellanmål. Du tillagar även specialkost till eventuella allergiker. I tjänsten ingår städ av matsalens lokaler.

Vi söker dig som är utbildad kock och har kunskap och erfarenhet av skolmat. Du ska även ha kunskap om de svenska näringsrekommendationerna för målgruppen. Kunskap och erfarenhet av diet- och allergimatlagning är ett krav. Du har intresse av att utveckla verksamheten samt har grundläggande och dokumenterade kunskaper om livsmedelslagen såsom livsmedelshygien och HACCP.

Du behöver ha goda datorkunskaper då informationsflöde, dokumenthantering, beställning med mera hanteras via dator. Vidare är du ordningsam, har god kommunikationsförmåga, kan hantera flera saker samtidigt, är stresstålig samt har en positiv människosyn.

Du ska vara bekväm att möta och hjälpa till med barn i alla åldrar och kan naturligtvis laga fantastisk god mat. Flexibilitet är en styrka då det är ett mindre sammanhang och man kan behöva hjälpa till med varierande uppgifter.

Du behöver kunna tala och läsa på svenska och ska kunna kommunicera matsedelns innehåll. Du bör även klara tunga lyft, då det kan förekomma.

Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser 75 % tillsvidare tillträde 5 augusti 2024.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Utbildningskontoret, Runmarö skola logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.