Hoppa till innehåll
Four Service AB logotyp

Nyutexad kock? Junior kock? Fast tjänst eller deltid

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker dig, som är nyutexad kock (Junior) eller kallskänka / eller, du har jobbat som kockbiträde och vill utvecklas och ta steget vidare. Du ska kunna; preppa, läsa en misselista i köket, hålla ett högt tempo och även hjälpa till där det behövs. Detta är ett unikt tillfälle för dig att knyta kontakter och att lära dig och komma in i branschen.

Vi vill att du har en utbildning inom restaurang och gärna lite arbetslivserfarenhet ifrån a la carte/eller storkök
Du älskar att laga mat och tycker inte att något arbetsmoment på arbetsplatsen är oviktigt. Du har har stor yrkesstolthet och vill utvecklas inom branschen.
Vi vill att du har/är:
  • Hotell&restaurangskola-3 år, eller lång erfarenhet som kockbiträde..är ödmjuk och vill lära mer inom kockyrket, morgonpigg, och lite skinn på näsan.
Fast tjänst med rullande schema. (Vill du jobba mindre kan vi ordna det med.) Men vill du köra på och känna dig för att jobba hos oss, så skicka in din ansökan. Tillträde är omgående.
Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Våra kunder finns i hela Storstockholm och även runt om hela Sverige.

Ring gärna in så berättar vi mer: 08- 578 578 03 Svarar vi ej? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Majla din ansökan med ett personligt brev om dig själv och berätta lite vad du har praktiserat och var du har jobbat någonstans. Majla till: jobba@fourservice.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Four Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se