Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag

Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.

Tekniska driftavdelningen är en av sju avdelningar som ingår i samhällsbyggnadskontoret. Tekniska driftavdelningen består av 5 grupper: Gata, Park, Idrott, Natur- och friluftsliv samt Utemiljö. Gruppen Utemiljö ansvarar för drift och underhåll av utemiljöerna på skolor och förskolor samt övriga interna uppdrag. Gruppen består av en gruppchef och tio driftarbetare.

I rollen som driftarbetare kommer du att arbeta med drift och underhåll i offentliga utemiljöer. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av skötsel av grönytor, renhållning, naturvård, vinterunderhåll inklusive beredskap med mera. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag.
Inom Utemiljö kommer du tillsammans med din grupp att ansvara för drift- och utomhusskötsel av skolor, förskolor och olika boenden. Även om du kommer att tillhöra gruppen Utemiljö så har vi ett nära samarbete med de andra grupperna inom avdelningen och hjälper varandra när det behövs. Det är en varierande roll som under vissa perioder kan vara mer intensiv och inriktad på specifika arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är självgående, driven och trivs med att arbeta ute oavsett årstid och väder. Du har god kunskap om mark-/grönyteskötsel både vad gäller drift och underhåll. Om du har tidigare erfarenheter från parkförvaltning, kyrkogård eller fastighetsskötsel ser vi det som meriterande. Det är viktigt att du kan hantera svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och för att kunna sammanfatta enklare dokumentation över ditt eget arbete. Du har ett gott kundbemötande och strävar alltid efter att leverera god service och kvalitet i dina arbeten. Då rollen innebär många varierade arbetsuppgifter är det viktigt att du kan vara prestigelös och flexibel i ditt uppdrag. Vi ser även att du kan hantera olika typer av maskiner, exempelvis redskapsbärare och gräsklippare. Har du även kunskap eller erfarenhet inom markanläggning så är det meriterande.

B-körkort(manuell) är ett krav då du kommer köra bil i tjänsten.

Som person ska du vara nyfiken, ansvarstagande, initiativrik och ha lätt för att arbeta i grupp.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Samhällsbyggnadskontoret, Tekniska driftavdelningen, Utemiljögruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.