Hoppa till innehåll
Kontoret för styrning och stöd, Kommunikationsenheten logotyp

Kommunikatör med fokus på internkommunikation

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag

Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.

Vill du vara med och stärka den interna kommunikationen i Värmdö kommun? Vi söker nu en engagerad och strategisk internkommunikatör som brinner för att skapa tydlig och inspirerande kommunikation. Hos oss får du en central roll i att utveckla och förmedla budskap som når fram till alla våra medarbetare och bidrar till en positiv och inkluderande arbetsmiljö.

Är du den vi söker för att driva vårt interna kommunikationsarbete framåt?

Vi ett sammansvetsat team där varje roll bidrar med unika perspektiv och kompetenser för att kommunikativt stötta verksamheterna och nå Värmdös gemensamma mål.


Arbetsbeskrivning

Vi söker en kommunikatör med bred erfarenhet som vill vara med att göra skillnad både för Värmdö kommuns medarbetare och våra invånare. I rollen som kommunikatör kommer du att vara med och utveckla vår interna kommunikation. Du kommer att arbeta med att fånga upp interna kommunikationsbehov och omsätta dem till konkreta handlingar, ge chefer och kollegor kommunikationsstöd samt leda arbetet med att stärka myndighetens internkommunikation. I din roll ingår att ansvara för att utveckla intranätet samt skriva och publicera nyheter och andra redaktionella texter, samt följa upp genomförda aktiviteter.

Utöver fokus på internkommunikation och intranät kommer du att arbeta som webbredaktör för vår externa webb. Tillsammans med webbteamet kommer du att skriva, UX-anpassa och strukturera innehållet på vår webb så att vi alltid tillhandahåller tillgänglig, relevant och aktuell information för våra olika målgrupper.

Du förväntas på ett aktivt sätt bidra till utvecklingen av enheten och kommunen i stort.

Vi söker dig som har:
  • Akademisk utbildning inom strategisk kommunikation, medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Flerårig erfarenhet av arbete med internkommunikation
  • Erfarenhet av helhets- eller delansvar för webbplats med innehåll och struktur
  • Goda kunskaper inom digital tillgänglighet
  • Mycket god förmåga att formulera budskap och engagerande, målgruppsanpassade texter för olika kanaler och målgrupper
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Som person är du handlingsinriktad, strukturerad och lyhörd. Du är självgående och har lätt för att bygga goda relationer. I denna roll är det även viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt och att du lätt kan växla mellan korta och långa målbilder. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontoret för styrning och stöd, Kommunikationsenheten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.