Hoppa till innehåll

Arbetsledare (och chaufför)

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsledare och chaufför


Din roll hos oss

Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret.

Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

Som arbetsledare arbetar du nära produktionen och bistår VD samt annan personal med planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planerar, leder och fördelar arbetet gentemot våra kunder. Arbetet som arbetsledare hos oss innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiansvar, planering och uppföljning av personal, maskiner och lager samt på sikt fakturerings- och budgetansvar. Du är delaktig i hela kedjan och rollen omfattar även personalansvar för chaufförer och lagerpersonal. Det kan förekomma arbete på obekväm arbetstid (kväll/helg).

I rollen som arbetsledare tar du ansvar för att optimera processer och tillvägagångssätt samt ansvarar för utvecklingen av en god arbetsmiljö.

Förekommande arbetsuppgifter:

  • Daglig planering av körningar/ordrar
  • Stöttning av chaufförer i fält
  • Genomföra enklare personalsamtal (feedback/avstämningssamtal, disciplinära samtal, sjukanmälningar m.fl).
  • Delta i svårare samtal (erinran, uppsägningar, anställningsintervjuer) tillsammans med din närmsta chef
  • Ansvara för inarbetning av ny personal
  • Säkerställa god arbetsmiljö på arbetsplatsen
  • Köra kranbil i verksamheten
  • Lyftledare
  • Attestera tidrapporter och
  • Schemaläggning av chaufförer
  • Orderläggning
  • Fakturering- och budgetansvar


Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock önskar vi tillsätta tjänsten fr.o.m augusti. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Din profil

Din personlighet är viktigt för oss. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort engagemang och driv. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor för att kunna leverera goda resultat med fokus på kundnöjdhet och lönsamhet. Du är proaktiv och löser självständigt problem.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom transportbranschen eller likvärdig erfarenhet alt. relevant eftergymnasial utbildning. Du besitter erfarenhet av ledarskap eller teamkoordinering.

Meriterande om du har en fordonsteknisk eller mekanisk bakgrund från tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet.

I rollen som arbetsledare har du många olika arbetsuppgifter igång parallellt och måste vara beredd på snabba förändringar. Du behöver ha ett systematiskt arbetssätt och vara noggrann och serviceinriktad.

Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet och kompetens som finns hos våra medarbetare. Som person uppskattar du ett varierat arbete med eget ansvar och möjligheter till personlig utveckling. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har förmåga att prioritera.

Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande med högre körkortsbehörighet såsom BE-körkort eller C-körkort.

Du talar svenska och engelska flytande samt skriver obehindrat på svenska. Vi söker dig som har god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer.


Om oss

Vi är ett familjeägt företag och startade 2017. I nuläget omsätter Kalajoki Transport 23 Mkr och har 11 anställda. Lager och kontor finns på Värmdö och vi jobbar i Stockholm med omnejd men även ute i hela landet. Prognosen är att omsätta 50 Mkr och utöka till 16-20 anställda inom tre år.

Vi utför transporter av alla dess slag, det är vår kunds behov som står i fokus. Vidare utför vi olika lyft med större fordonsmonterade kranbilar samt säkerställer rätt kompetens på rätt plats. Vi söker och ansvarar för nödvändiga tillstånd gällande trafikanordningsplaner, markupplåtelser och polistillstånd för offentlig plats. Vi har nödvändiga behörigheter för Bas P/U, arbete på väg, säkra lyft m.fl samt innehar utmärkningsansvar och sköter det mesta i egen regi.

Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund. Att vara prestigelös, pålitlig, ansvarstagande och ha en vilja att utvecklas och skapa goda resultat för kunden. Vi är proaktiva och tar initiativ och ingenting är omöjligt. Vi hjälper varandra och respekterar varandra.

Utifrån Kalajoki Transports mål, värdegrund och strategier får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och kunna bidra till företagets vidareutveckling. Beslutsvägarna är korta, det är högt i tak och det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Hos oss finns det möjligheter till personlig utveckling.

Vi är måna om att vara en arbetsplats för alla. Vi är ett team och ska hjälpas åt och jobba tillsammans för att nå framgång.


Övrig information

För att skicka in din ansökan, maila fullständigt CV och personligt brev. Bifoga gärna bild och relevanta utbildningar/ livserfarenhet för rollen. Ansökningar som ej uppfyller kravbilden kommer inte att beaktas.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till vår administratör susanna@ktransport.se med frågor.

Urval sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se