Hoppa till innehåll
Funktionsstöd egen regi, Värmdö Korttidsboende logotyp

Timvikariat sommaren 2024 på Värmdö Korttidsvistelse

Publiceringsdatum
01 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Söker du ett roligt och stimulerande sommar jobb? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i personers vardag? Nu söker vi stödassistenter till Värmdö Korttidsboende för barn/ungdomsverksamhet LSS under sommarmånaderna 2024.

Till vår verksamhet på Värmdö pendlar du enkelt och smidigt från Slussen på cirka 30 minuter, med direktbuss som går var tionde minut. Värmdö Korttidshem ligger i Hemmesta, centralt på Värmdö.

På Värmdö Korttidsboende är ingen dag den andra lik, som stödassistent erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete. I arbetsuppgifterna ingår att stödja barnen/ungdomarna i att få en meningsfull vistelse på Korttidsboendet. Ge barnen/ungdomarna de individuella stöd de behöver, samt ge dem den trygghet de behöver under sin vistelse.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar med funktionsvariationer, har ett pedagogiskt och kreativt tänk i arbetet och kan skapa en meningsfull vistelse för de barn och ungdomar som vistas på boendet vissa dygn under året. Vi söker dig som är utbildad/eller under utbildning som undersköterska, fritidspedagog, förskollärare eller har annan relevant utbildning som arbetsgivaren finner som likvärdig. Erfarenhet av AKK; alternativ och kompletterande kommunikation är en merit, likaså kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande. Men främst erfarenhet med barn och ungdomar. Du skall kunna vara flexibel i att arbeta dag, kväll, helg och natt.

Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel, lyhörd, lugn och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad, förmåga att vara en del i ett team, ta egna initiativ och vara kreativ och påhittig i att skapa en rolig och stimulerande vistelse för dessa barn/ungdomar. Du bör också kunna uttrycka dig med tydlighet och ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då vi har dokumentationsansvar.

För dessa anställningar är uppvisande av giltigt utdrag från polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna avser särskild visstidsanställning vid behov med varierande sysselsättningsgrad.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2024.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Kerstin Jansson 08-570 475 35 eller tf gruppchef Rebecka Hasselqvist tfn 08-570 475 91.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Funktionsstöd egen regi, Värmdö Korttidsboende logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.