Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Personbilssäljare BYD

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba med ett nytt varumärke - BYD i Varberg?

Hedin Bil söker nu en passionerad Personbilssäljare för vårt nya varumärke BYD. Anläggningen i Varberg blir en Single brand anläggning som just nu håller på att färdigställas där invigning är planerad i september.

Hos oss blir du en del av ett kunnigt team som består av säljare, servicesäljare och hallvärd - alla med en stor passion för fordon och fordonstjänster.
Vi erbjuder en god arbetsmiljö och möjligheten att arbeta med erfarna och engagerade kollegor där kundens upplevelse alltid står i fokus.

Välkommen till Hedin Bil och vår toppmoderna anläggning - där din kompetens och vårt engagemang skapar framtidens fordonstjänster!

Arbetsuppgifter
Som Personbilssäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.
Du kommer att rapportera till Platschefen på anläggningen.


Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Ett par års erfarenhet inom försäljning
 • Tidigare erfarenhet av proaktiv kundbearbetning
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
 • Bygga långsiktiga kundrelationer
 • Mål- och resultatinriktad
 • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
 • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
 • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
 • Brinnande intresse för att skapa affärer
 • Erfarenhet av bilbranschen är meriterande
   Varför jobba med oss?
   Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

   Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
   Hedin Bil logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   05 augusti 2024 (16 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

   Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

   Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.