Hoppa till innehåll
Hilti Svenska AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VAD SÖKER VI?

Vill du vara en del av ett företag som sätter utveckling i främsta rummet? Där du får rätt förutsättningar och nära coachning för att hitta just dina personliga styrkor till att bli ditt bästa jag? För att fortsätta vår spännande resa söker vi nu en Account Manager till Hallands län. Vi söker dig som har ett intresse för försäljning och människor, ett stort personligt engagemang och en målsättning att utvecklas för att nå ditt bästa jag. Har du erfarenhet från byggbranschen är det ett plus!

Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation med en kombination av utvecklande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet för att skapa värde till kundens affär.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som säljare på Hilti kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom byggbranschen för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du identifierar möjligheter och konverterar dem till affär i ett distrikt med stor potential. Du trivs lika bra på byggarbetsplatsen som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget ansvarstagande. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du tjänster tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer.
  • Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
  • Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
  • Du får möjlighet att sälja branschens mest inspirerande och innovativa produkter och tjänster
Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topplacerade i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer i mer än 10 år.

VAD ERBJUDER VI?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

VI ÖNSKAR ATT DU:
  • Har ett stort engagemang, är ansvarsfull och finner motivation i utveckling. Du är målmedveten; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat
  • Är van vid att arbeta under eget ansvar men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team. Du är effektiv i vardagen och har stor social förmåga
  • Har försäljningsvana sedan tidigare
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen sedan tidigare
  • Har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang
  • Är bosatt Hallands län
VARFÖR SKA DU SÖKA?

Vi har en utmärkt mix av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra duktigaste medarbetare började på Hilti utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Skulle du gå vidare från urvalet till denna tjänst väntar en digital videointervju följt av intervjuer med rekryterande chef samt ett led uppåt. Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi även erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Jonas Broström, jonas.brostroem@hilti.com. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara Henriksson, sara.henriksson@hilti.com
Hilti Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.