Hoppa till innehåll
Prido AB logotyp

Prido söker produktionspersonal

Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Carl Lund
Email
Telefon
Ansök nu
Är du intresserad av att bli en del av Sveriges största tillverkare av industriportar? Vi söker produktionspersonal till vårt växande team.

Vi söker dig som är driven, noggrann och praktiskt lagd, med en god samarbetsförmåga. Som produktionsmedarbetare kommer du att vara en nyckelperson i vår tillverkningsprocess, där du bland annat arbetar med montering, arbete som maskinoperatör, förebyggande underhåll av vår maskinpark samt kvalitetssäkring av våra produkter.

Dina personliga egenskaper är viktigast, men det är en fördel om du har några års erfarenhet inom industrin, bygg- eller industriteknisk utbildning eller liknande kvalifikationer. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling för rätt person.

Tjänsten erbjuds som en visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!
Prido AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I en högautomatiserad och supermodern anläggning, mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 13.500 högkvalitativa industriportar per år. Prido startade 1973 och har 50 års erfarenhet av industriportar. Genom att samla all utveckling och produktion till en enhet uppnår vi skalfördelar som ger en unik konkurrenskraft, både kostnads- och kvalitetsmässigt. Våra industriportar levererar kvalité, teknologi och design kombinerat med låga kostnader för inköp och underhåll.