Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Maskinoperatör

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Maskinoperatörer sökes till industriföretag utanför Mariestad 

 

Om tjänsten 
  • Arbetstitel: maskinoperatör 
  • Arbetsuppgifter: i rollen som maskinoperatör kommer du att ha varierande arbetsdagar där du plockar och packar påsar och säckar i lådor, står vid maskin och övervakar processen där det tillkommer enklare maskinomställningar. Har du erfarenhet av truckkörning och specifikt motviktstruck är detta en bonus, men inget krav. 
  • Arbetstider: dagtid/2-skift. 
  • Lön: det kan vara ett spann ifrån 149 kr/h till 193 kr/h. Det är den genomsnittliga förtjänstlägeslönen som bestämmer detta, läs mer här:  GFL-baserad lön.
  • Tillsättning: enligt överenskommelse. 
  • Anställningsform: visstidsanställning minst 6 månader via OnePartnerGroup som konsult. 
  • Förmåner: friskvårdsbidrag. 
  • Krav: flytande svenska i tal- och skrift och erfarenhet av industri sedan tidigare. 
     
Om dig 
Vi söker dig som är glad, engagerad och kanske till och med har ett tekniskt intresse. Är du en person som gillar att ta i och hålla igång, så passar denna tjänst dig då det är ett relativt fysiskt arbete. 

 

Om ansökningsprocessen 
Vi gör urval löpande, då annonsen ligger ute under semesterperiod så kan återkoppling dröja. Vi genomför urvalet enligt kunds önskemål. Som första steg har vi alltid en telefonavstämning och sedan, om aktuellt, sker en intervju med oss på OnePartnerGroup å kundföretagets vägnar. Referenstagning genomförs alltid, så fundera på vilka som kan vara referenser så att dessa är redo vid intervjutillfället. Ansökningar tas endast emot via denna annons och inte via mail eller SMS, sker detta hänvisar vi till att du registrerar dig och ansöker tjänsten via hemsidan. 

 

Om OnePartnerGroup och att vara konsult 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunds namn / vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.