Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Konstruktör sökes till företag i Trollhättan!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en utbildad mekanikkonstruktör med ett stort tekniskt intresse? Vår kund arbetar främst inom försvars-, fordon- och övrig industri och söker nu sin nya medarbetare. Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området. Känns detta spännande? Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vår kund ska nu utöka sitt redan starka produktutvecklingsteam inom försvars-, fordon- och övrig industri. De söker därför efter en duktig, driven och engagerad konstruktör till de projekt som bedrivs från kontoret i Trollhättan. Med ett stort team kommer du med din kompetens, nyfikenhet och innovation att bidra och delta i olika projekt där din personliga- och arbetsmässiga utveckling är i fokus. Som konsult hos vår kund kommer du att arbeta nära kollegor med lång erfarenhet och bred kompetens inom mekanisk konstruktion. De erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö och stora möjligheter att vara en del av utvecklingsprocessen av unika högteknologiska produkter.

Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör kommer du att delta och utveckla artiklar och system från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta med CAD, och bör därför ha mycket goda kunskaper i CATIA, CREO och/eller NX. I ditt dagliga arbete kommer du att bidra med kreativa och proaktiva idéer, där du ständigt bidra till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Dina ansvarsområden inkluderar främst design och utveckling av artiklar och system där du arbetar tätt med kollegor inom beräkning, produktion och validering. Du kommer även att besöka kunder för respektive projekt, och behöver därför vara bekväm med att sporadiskt resa till andra orter i Sverige.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i rollen. Som person behöver du därför vara en riktig lagspelare med positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du är van vid att arbeta i projektform med förmågan att bygga goda relationer med personer i din omgivning. Du är dessutom kommunikativ, ansvarsfull och initiativtagande med god förmåga att driva dina egna och gruppens gemensamma mål framåt. Vidare är du en noggrann och kvalitetsmedveten person som alltid strävar efter att leverera goda resultat.

Med önskemål från vår kund kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll på alla våra sökanden. Detta sker i samband med ett första samtal.

Vi söker dig som
  • Har en YH, kandidat- och/ eller masterexamen inom förslagsvis maskinteknik eller konstruktion
  • Har kunskaper inom konstruktion och plåtstålkonstruktion
  • Är flytande kunskaper i det svenska och engelska språket
  • Har mycket goda kunskaper i CATIA, CREO och/ eller NX
  • Är svensk medborgare
Om du har kunskaper från fordon, marina eller industriell miljö är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Trollhättan

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!