Hoppa till innehåll

Vi söker en "händig" mekaniker till Jurk i Vallentuna

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi brukar säga att vi är i ständig rörelse… den nyrenoverade rulltrappan som tar dig upp ur tunnelbanan,. Vi är certifierade tillverkare av avancerade detaljer till persontransporter, lyftanordningar och stålkonstruktioner. Hos oss får du ett fritt och utvecklade jobb, du får möjlighet att testa dina idéer och hitta nya utmaningar samtidigt som du kan vara trygg i din förvissning om att vi vet vad vi håller på med. Vi är 60 medarbetare och vi växer. Vill du vara med?

Ditt uppdrag Tjänsten som växellådsreparatör innebär att genomföra reparationer, lagerbyten och kontroller av störreväxellådor som sitter i rulltrapporoftast i vår verkstad i Vallentuna. Arbetet förutsätter noggrannhet samt att du håller ordning och reda på din arbetsplats. Vi söker dig som är händighar någon form av teknisk bakgrund. Lämplig yrkesbakgrund kan vara bilmekaniker eller verkstadsindustri. Du är van att arbeta med händerna och har ett brinnande intresse för teknik. Goda kunskaper mekanik är meriterande likaså lokal förankring i Stockholmsområdet.

Din ProfilSom person är du självständig och noggrann samt har en god förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan på ett positivt sätt ta instruktioner från din arbetsledare. Ditt tekniska intresse och goda självförtroende ser vi som en självklarhet. Du ser långsiktigt på din anställning och bor i närområdet. Du har lätt för att kommunicera på svenska i tal och skriftoch behärskar engelska. Du har körkort B och du tycker om att jobba.

Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag. Eftersom även andra uppgifter än renodlat växellådsarbeteibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs.

Vi erbjuderEtt spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag med alla förutsättningar att utvecklas vidare. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 4500,-/år, möjlighet till sjukförsäkring, mobiltelefon. Självklart har vikollektivavtal med IF Metall.

Denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du på www.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande dock vill vi ha din ansökan snarast!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 november 2024 (156 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se