Hoppa till innehåll
NXTjobb logotyp

Vi söker en "händig" mekaniker till Jurk i Vallentuna

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi brukar säga att vi är i ständig rörelse... den nyrenoverade rulltrappan som tar dig upp ur tunnelbanan,. Vi är certifierade tillverkare av avancerade detaljer till persontransporter, lyftanordningar och stålkonstruktioner. Hos oss får du ett fritt och utvecklade jobb, du får möjlighet att testa dina idéer och hitta nya utmaningar samtidigt som du kan vara trygg i din förvissning om att vi vet vad vi håller på med. Vi är 60 medarbetare och vi växer. Vill du vara med?

Ditt uppdrag

Tjänsten som växellådsreparatör innebär att genomföra reparationer, lagerbyten och kontroller av större växellådor som sitter i rulltrappor oftast i vår verkstad i Vallentuna. Arbetet förutsätter noggrannhet samt att du håller ordning och reda på din arbetsplats.

Vi söker dig som är händig har någon form av teknisk bakgrund. Lämplig yrkesbakgrund kan vara bilmekaniker eller verkstadsindustri. Du är van att arbeta med händerna och har ett brinnande intresse för teknik. Goda kunskaper mekanik är meriterande likaså lokal förankring i Stockholmsområdet.

Din Profil
Som person är du självständig och noggrann samt har en god förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan på ett positivt sätt ta instruktioner från din arbetsledare. Ditt tekniska intresse och goda självförtroende ser vi som en självklarhet. Du ser långsiktigt på din anställning och bor i närområdet. Du har lätt för att kommunicera på svenska i tal och skrift och behärskar engelska. Du har körkort B och du tycker om att jobba.

Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag. Eftersom även andra uppgifter än renodlat växellådsarbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag med alla förutsättningar att utvecklas vidare. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 4500,-/år, möjlighet till sjukförsäkring, mobiltelefon. Självklart har vi kollektivavtal med IF Metall.

Denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du på www.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande dock vill vi ha din ansökan snarast!
NXTjobb logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.