Hoppa till innehåll
Blomsterboda Sverige AB logotyp

Odlingschef till Blomsterboda!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Engelsk version av samma annons: Teeltspecialist at Blomsterboda Sweden:

Blomsterboda Odling & Produktion AB är beläget i Vallentuna norr om Stockholm. I vårt växthus med modern vattenreningsteknik producerar vi över 10 miljoner tulpaner varje säsong, samt 100,000 amaryllis och 1 miljon hyacinter. I vår bukettproduktion producerar vi dessutom över 2 miljoner buketter och buntar per år.

Vi söker nu efter en Odlingschef som älskar att arbeta operativt i växthus, leda team och är teknisk kunnig. Är det dig vi söker?

Rollen?

Vi söker dig som har ett stort odlingsintresse och är en god arbetsledare. Vi ser gärna att du är trädgårdsutbildad eller har erfarenhet av att arbeta i kommersiell odling, men det är inte ett krav.

Du behöver vara händig då reparationer av våra produktionsmaskiner ingår i arbetet. Du följer upp de dagliga produktionsplanerna för produktionslinjerna och arbetsstationerna. Du planerar och utvärderar odlingssäsongerna.

Du ansvarar för planering, plantering och skörd av våra produkter.

Arbetets karaktär varierar beroende på säsong och årstid.

Övergripande arbetsuppgifter?

Hands-on arbete i växthuset i allt från odling och bevattning till reparationer
Daglig planering och stationering av teamet
Tillsammans med övriga chefer och teamleads utveckla och utbilda personal
Personalansvar

Vem söker vi?

Du ska vara händig, har goda tekniska kunskaper och tycka om problemlösning
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av kommersiell odling, meriterande att ha erfarenhet av att driva växthus. Meriterande är även utbildning som hortonom, agronom, trädgårdsodlare eller motsvarande.
Då många i personalen är engelsktalande ska du ha mycket goda kunskaper i engelska, i tal och i skrift. Vi har många polsktalande i personalen så kan du även polska är det ett stort plus. Du har god datorvana.
Du ska vara en inspirerande ledare med god förmåga av att bygga sammansvetsande team. Du tycker om att arbeta såväl självständig som i team. Personalansvar som inkluderar medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera tidrapporter och löner, rehabilitering etc. Driva och utveckla företagskulturen och Blomsterboda STAD i funktionen.

Framför allt ska du tycka att det är roligt med att arbeta med växter!

Övrigt

Tillträde: snarast enligt överenskommelse
Blomsterboda Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (63 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren