Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Per-Anders Sibom
Email
Telefon
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett fritt och spännande jobb. Du planerar din arbetstid tillsammans med kunden och ditt team. Du blir en del av ett lag med mycket kunskap och som gillar att ha kul på jobbet. Då vi ingår i en större koncern kommer du också att bygga ett internationellt nätverk. Du kommer att utgå från ditt hem och dagligen vara i kontakt med våra kunder. Jobbet medför en del resor med övernattning. Vi använder oss av Mobigo rapporteringssystem för våra uppdrag.

Kvalifikationer

Är du en socialt kompetent kille eller tjej som har ett tekniskt intresse och känner att du vill utvecklas är vi kanske din nästa arbetsplats. Har du dessutom erfarenhet av el är detta ett plus.

Marknadsledande produkter:

Vi erbjuder ett självständigt arbete, där du efter produktutbildning kommer att serva Wagners starka och erkända produkter inom industriell lackering.

Placeringsort: Centrala Småland –
Södra Västra Götaland
Wagner Industrial Solutions AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wagner Industrial Solutions är en av världens främsta tillverkare av lackeringsutrustningar samt lim & fogningsutrustning till industrin. Koncernen har ca 2000 anställda med huvudkontor i Markdorf,
Tyskland. Wagner Industrial Solutions Scandinavia ansvarar för försäljning och service i Norge, Sverige och Finland. Våra kontor ligger i Skillingaryd
(Sverige), Raisio (Finland) samt Oslo (Norge). Vi är 25 medarbetare