Hoppa till innehåll
Vaggeryds Energi AB logotyp

Affärsinriktad Fjärrvärmechef

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Christer Johansson
Telefon
Ansök nu
För att möta framtiden på bästa sätt stärker vi nu organisationen och söker en affärsinriktad Fjärrvärmechef. Du kommer att ha övergripande ansvar för att verksamheten producerar och distribuerar fjärrvärme med största möjliga effektivitet. Du har det kommersiella och affärsmässiga ansvaret för verksamheten och förväntas bidra till att befintlig marknad växer.

I fjärrvärmegruppen ingår totalt sju kompetenta och engagerade medarbetare och ett viktigt stöd i din roll blir nuvarande fjärrvärmechef som övergår till en roll som Teknisk chef. Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Leda och utveckla fjärrvärmeverksamheten.
 • Kommersiella frågor kopplade till intäkter och kostnader.
 • Kundvård, marknads- och försäljningsarbete.
 • Upphandlingar och avtalsfrågor.
 • Övergripande projektstyrning inom fjärrvärmeverksamheten.
 • Leda och utveckla kollegor.
 • Säkerställa att myndighetskrav uppfylls.
 • Ledningsgrupparbete.
Din profil:

Vi söker dig med relevant utbildning, alternativt god erfarenhet i jämförbara yrkesroller. Du har minst 5 års erfarenhet av ledande position med personalledning och arbete i ledningsgrupp, gärna i områden som driftsansvarig och/eller projektledning. Du är tekniskt intresserad, insatt i energibranschen och har god kunskap i ekonomi.

Som person är det viktigt att du är resultatorienterad med intresse att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor som kunder. Du är affärsmässigt kompetent, strukturerad och van att fatta beslut.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

I denna rekrytering samarbetar Vaggeryds Energi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsulterna Christer Johansson, 0706-70 25 85 eller Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90

Övrigt:
 • Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.
 • Arbetstider: flextid, visst distansarbete är förekommande
 • Tillträde: enligt överenskommelse.
Om Vaggeryds Energi:

Vaggeryds Energi AB är ett av Vaggeryds kommun helägda bolag. Företagets syfte är att producera och sälja energi i form av fjärrvärme, att handla med elenergi, samt att bygga och underhålla nätet för datakommunikation inom kommunen. Genom företagets fibernät erbjuds kunderna även kabel-tv.

Mer info: www.vaggerydsenergi.se
Vaggeryds Energi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.