Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

Operatör till leverans

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består framförallt av godsmottagning och godsavsändning, daglig inventering, hantering av ordrar och att vara yttersta kontakten mellan anläggningen och kundservice/planering. I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar, samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Dig vi söker
Vi söker dig som har ett stort engagemang med ett genuint intresse av att arbeta med förbättringsarbete och hållbar utveckling. Har du arbetat med detta tidigare ser vi det som meriterande. Det är också viktigt att du har ett administrativt intresse och erfarenhet av sådant arbete.

Du är en ansvarstagande, positiv och ödmjuk person med en god samarbetsförmåga som även är trygg i att ta egna beslut när det behövs. Du är en god lagspelare som skapar engagemang och är lyhörd för andras tankar och idéer. Du ser dig själv som flexibel person med hög arbetsmoral som har lätt för att hitta lösningar snarare än problem. Du har gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det
är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.

Har du truckkort A1-4, B1 samt vana från arbete med truck är även det ett plus.

Arbetstider och omfattning:

2-skift. Tjänsten inleds som en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation. Vi är ett innovativt företag som är i framkant gällande hållbarhet, cirkulär ekonomi och vi befinner oss i en stark tillväxttakt. Hos oss får du chans att påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Vi erbjuder schyssta förmåner såsom friskvård, bonus och tillgång till företagets förmånsportal.

Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Sista ansökningsdagen för tjänsten är 20240811

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR avdelningen hr@retursystem.se
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen. Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.
Vår affärsmodell är cirkulär - på riktigt.

Efterfrågan på livsmedelsbranschens cirkulära lådor och pallar fortsätter att öka. Just nu söker vi en operatör till leverans med placering i Vaggeryd.