Hoppa till innehåll
Stacke hydraulik AB logotyp

INKÖPARE - Stacke Hydraulik AB

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Stacke Hydraulik söker en driven inköpare. Förutom inköpsarbete deltar du i offertarbete ut mot kund. Vi söker dig som ser till totalkostnaden för företaget och som har ett bra affärssinne. Du är en person som skapar förtroende och ger dina medarbetare nödvändiga förutsättningar, samt trivs i en liten organisation.

Inköp hos oss består av två inköpare som ansvarar för olika varugrupper samt två avropare. Analysarbetet över hur vi ska försörjas och vilka leverantörer som vi ska köpa av påverkar till stor del vår lönsamhet. Det är därför viktigt att du vid behov kan gå ner på detaljnivå för att kunna ta rätt beslut.

Du rapporterar direkt till VD.

Ansvarsområden:
  • RFQ/offertförfrågningar samt prisförhandlingar
  • Uppdatera priser och parametrar i affärssystemet.
  • Orderläggning (utländska order, ramorder, utfallsprover), bevaka leveranser samt hantera fakturor
  • Hantera konstruktionsändringar och reklamationsärenden mot leverantörer
  • Ansvara för att avtal finns med utvalda leverantörer.
  • Delta i marknadsprojekt och övriga tvärfunktionella projekt
  • Bevaka omvärlden för att snabbt kunna agera på signaler som påverkar företaget
  • Analysera inköp, sätta upp strategier samt bevaka, mäta och följa upp leverantörsprestationer
  • Göra leverantörsval, utveckla leverantörerna och bygga leverantörsrelationer
Vem är du?

Vi söker dig som har goda erfarenheter av inköpsarbete inom tillverkande industri, gärna i en internationell miljö. Erfarenhet av att leda och arbeta i projekt samt kännedom om svarvade och frästa ståldetaljer, är meriterande. Högskoleutbildning eller motsvarande inom teknik och ekonomi är också en fördel. Du har goda språkkunskaper, särskilt engelska i både tal och skrift. Bra kunskaper i Microsoft Office är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utvecklande roll som har en mycket stor påverkan på vår framtid. Du ges möjlighet att genom din erfarenhet och kunskap bidra till en säker försörjning och ökad lönsamhet. För rätt person finns det goda möjligheter att växa inom företaget. Organisationen är platt vilket gör att beslut kan tas snabbt. Vi är ett gott gäng som trivs tillsammans!

I den här rekryteringen samarbetar Stacke Hydraulik AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 0705655673. Vi ser fram emot din ansökan!
Stacke hydraulik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stacke Hydraulik är en av Sveriges största underleverantörer av hydraulcylindrar. Vi finns i Skillingaryd utmed E4:an. Våra kundsegment finns främst inom krävande mobila applikationer. Stacke är erkända för att leverera kvalitet, leveranssäkerhet och bidra med kompetens inom utveckling av cylindrar.

Vi är en del av Inev Group. Inev förvärvar, utvecklar och driver verksamheter inom industri och handel. Gruppen består idag av 11 företag.