Hoppa till innehåll
Nobia logotyp

Kantlistoperatörer till Nobia Jönköping

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi trappar nu upp rekryteringen till vår fabrik i Jönköping och söker kantlistoperatörer till flera delar av produktionen. Hos oss kommer du att spela en viktig roll i uppbyggnaden av Europas modernaste köksfabrik.

Är du expert på kantlistmaskiner? Då är detta din nästa utmaning! Som Kantlistoperatör på Nobia är du nyckelspelare i vår produktionsprocess för komponenttillverkning. Du kommer att få en unik möjlighet att arbeta med den senaste tekniken både inom kantlistning, digitalisering och automatisering. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att övervaka och driva kantlistmaskiner mot våra högt uppsatta kvalitet- och produktionsmål. Det är ett omväxlande och spännande arbete som kräver både precision och problemlösningsförmåga.

Om rollen

Din arbetsuppgift är att tillsammans med teamet runt maskinerna att drifta kantlinjerna. I ansvaret ingår att justera maskin- och parameterinställningar och limmängder, utföra felsökningar och hantera komplexa maskinuppgifter. Då maskinerna är uppkopplade och högautomatiserade krävs intresse och kunskap om modern teknik och systemintegration. I rollen ingår även enklare arbetsuppgifter såsom att byta kantlist och fylla på lim.

Jobbet är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, 2-skift eller ständig eftermiddag.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med kantlistmaskiner, kan hantera komplexa maskinuppgifter och inställningar, samt har erfarenhet av att arbeta med PUR-lim (meriterande). Du bör vara skicklig på att felsöka och navigera i styrsystem, kunna hitta och justera inställningar effektivt samt kunna koppla kvalitetsavvikelser till nödvändiga justeringar i maskinen.

Din profil bör inkludera flytande svenska både i tal och skrift, samt en stark vilja att lära och lösa problem. Engagemang och flexibilitet är också viktiga egenskaper för rollen.

Vad erbjuder vi?

På Nobia finns en dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till personlig utveckling i takt med uppbyggnaden av fabriken. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, pensionssparande, personliga rabatter på våra produkter samt kollektivavtal med branschstandard. För dig som bor i någon annan stad i Sverige erbjuder vi även hjälp med flytt och boende. Det här är en unik chans att vara med från start när vår nya köksfabrik i Jönköping etableras.

Varför arbeta i Nobia?

På Nobia designar vi kök för livet. För oss betyder det att vi utvecklar väldesignade, vackra och känslomässigt konceptualiserade kök som talar till våra kunders hjärtan och sinnen. Kök som möjliggör en hållbar livsstil och minskad klimatpåverkan. Vi är femton starka lokala varumärken som drar nytta av fördelarna med att arbeta tillsammans. Med verksamhet som omfattar hela värdekedjan från design till installation, drivs vi av en gemensam ambition att leda vägen inom design och hållbarhet i vår bransch. Tillsammans bildar vi Europas ledande köksspecialist.

Hur du söker tjänsten:

För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-06-16. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Erik Lindblad, Manufacturing Manager, (erik.lindblad@nobia.com)

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Kantlistoperatör? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Nobias framgångsrika team i Jönköping!

Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.
Nobia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

At Nobia and our brands, we design kitchens for life. Through our brands and products, we are an important part of millions of people's everyday lives.