Hoppa till innehåll
RA Motor AB logotyp

Bilsäljare till RA Motor: Nya Bilar

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Reza Sedighha
Telefon
Är du redo att ta din karriär till nya höjder på ett företag som sätter personlig service och engagemang främst? Brinner du för att bygga starka kundrelationer och leverera service i världsklass? Då är RA Motor rätt plats för dig!

Som nybilssäljare hos oss blir du en del av en stabil och väletablerad koncern som värdesätter ett personligt och familjärt tillvägagångssätt.

Rollen innebär ett självständigt och varierande arbete där du följer vår försäljningsprocess från första kontakt till avslutad affär. Du träffar kunder både i bilhallen, på aktiviteter och över telefon.

Vad vi erbjuder:
  • En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö
  • Gedigen introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning
  • Obegränsade möjligheter att växa inom försäljning och bilbranschen
  • Bra personalrabatter och förmåner.
Vem är du?
  • Du har ett starkt driv och passion för försäljning
  • Du ser vikten av att skapa långsiktiga kundrelationer
  • Du har en positiv och professionell inställning och strävar alltid efter hög kundnöjdhet
  • Erfarenhet från bilbranschen är meriterande, men inget krav.
  • Tidigare arbetat med försäljning med goda resultat är meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering i Uppsala, med rullande schema och helgtjänstgöring. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del.

Välkommen med din ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Skicka därför din ansökan redan idag genom att klicka på "Ansök nu" och glöm inte att inkludera ditt CV. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Försäljningschefen Reza Sedighha på Reza@ramotor.se eller 018-182889.
RA Motor AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor, grundat 1991, är ett ledande bilföretag med en stark passion för att erbjuda personlig service och hög kundnöjdhet. Med cirka 70 anställda och tre anläggningar belägna i Uppsala, Knivsta och Stockholm, har vi byggt upp en gedigen erfarenhet och expertis inom försäljning och service av kvalitetsbilar.

Under 2023 omsatte RA Motor cirka 1 miljard kronor, vilket är ett bevis på vårt framgångsrika arbete och starka kundfokus. Vi är auktoriserade återförsäljare för välkända bilmärken som Hyundai, Subaru och Honda, Mazda & Nissan och vi strävar efter att alltid leverera bästa möjliga upplevelse för våra kunder. Vårt engagerade team arbetar hårt för att skapa långsiktiga kundrelationer och säkerställa att varje kund får den uppmärksamhet och service de förtjänar. Hos RA Motor hittar du ett brett utbud av nya och begagnade bilar, samt en modern verkstad som erbjuder omfattande service- och reparationstjänster.

Vi är stolta över vårt rykte för kvalitet, pålitlighet och ett varmt bemötande, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår bilfamilj.