Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Reservdelssäljare- Grillby

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Din framtid

Som reservdelssäljare kommer du jobba med försäljning, lagervård och bistå med rådgivning till kund. Du kommer att utveckla befintliga och potentiella kunder och öka deras servicegrad på reservdelar. Du bygger och förädlar förtroendefulla relationer till dina kunder, du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning där du i allt du gör ser till hur det på bästa sätt ger värde till företaget.

Du kommer att ha full översikt och ansvar för skapande och uppföljning av offerter, orderhantering till kund samt till leverantör. Utöver detta ansvarar du för lagerhantering i Stockholm för att tillgodose leveranser till kunder samt till verkstad för att möta service och övriga behov.

Du kommer att jobba på plats i Bobcat's nya butik i Grillby.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Som individ präglas du av en stark drivkraft och resultatinriktning, redo att omfamna utmaningar och aktivt bidra till förbättringar inom vår lagerverksamhet. Vidare bör du vara serviceinriktad, stresstålig, prestigelös och analytiskt lagd.

Vi ser även att du har:
  • Tidigare erfarenhet av liknande roller eller komma från fordon/entreprenadbranschen.
  • B-körkort.
  • Truckkort (meriterande)
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • God datavana
Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Bobcat Sverige AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bobcat Sverige AB har varit Sveriges Bobcat-återförsäljare sedan 2001 och deras fokus har inte förändrats sedan dess: att tillhandahålla den bästa servicen, den största expertisen och det bästa värdet inom försäljning och service. Det som har förändrats är marknaden, och de utvecklas tillsammans med den, anpassar sig till ett alltmer digitalt landskap och hjälper till att introducera nya produkter på den svenska marknaden.
Tack vare deras långvariga erfarenhet av finansiering kan de alltid hitta sätt att hjälpa kunder få rätt utrustning för att driva deras företag framåt.