Hoppa till innehåll
Cytiva logotyp

Processoperatör till Life Science företag i Uppsala

Ansök nu
Vill du vara del av ett starkt team där du kan påverka din vardag på jobbet? Vill du ha ett varierande arbete där du får arbeta praktiskt men även utvecklas med teknologiska lösningar? Är du en kvalitetsmedveten, engagerad och nyfiken person som letar efter nästa utmaning? Då kan du vara den nya medarbetare som vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som Processoperatör ansvarar du bland annat för följande uppgifter:
  • Tillverka kromatografihartser (kemisk tillverkning), via styrsystem
  • Tillsätta ingredienser och ta/analysera prover i produktionslaboratoriet
Arbetsuppgifter ställer stora krav på noggrannhet, samt åtminstone grundläggande kemikunskaper då merparten av arbetet sker inne på labb med kemikalier.

Om dig

Till uppdraget hos Cytiva söker vi dig som har erfarenhet från att arbeta i liknande roll, fördelaktigt inom tillverkning eller kvalitetskontroll. Du har goda kunskap i office-paketet och dessutom talar du flytande svenska i både tal och skrift, samt förstår engelska bra. Du har avslutad gymnasieexamen inom naturvetenskap/kemi/teknik eller motsvarande.

Som person är du någon som kan ta egna initiativ samt fatta beslut i överenskommelse med chef och/eller kollegor då det förväntas i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och har ett tekniskt intresse. Du drivs av att veta hur saker fungerar. I ditt arbetssätt är du noggrann och kan anpassa dig till förändringar och du klarar av att arbeta självständigt.

Meriterande

Önskvärd utbildning är t.ex. något av följande; högskoleingenjör, KY-utbildning processoperatör GMP. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Magic och/eller Oracle.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: start snarast möjligt tom årsskiftet med stor chans till förlängt uppdrag

Placeringsort: Uppsala

Typ av anställning: konsultuppdrag/visstidsanställning

Arbetstid:
V 1:Mån-fre 07-15:33

V 2: Mån-fre 07-15:33

V 3: Mån-fre 07-15:33 och lör-sön 07-16:33

V 4: Mån 07-15:33, tis-sön ledig

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Cytiva logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.