Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Area Sales Manager

Publiceringsdatum
17 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Eplan expanderar och utökar nu med en

Area Sales Manager

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en bransch med fokus på teknik, digitalisering och molnlösningar. Eplan är ett marknadsledande företag med en kontinuerlig tillväxt samt en gedigen kundplattform. Vi erbjuder dig en personlig utveckling i en miljö med hög kvalitet där du blir en del av vår framtida tillväxt.

Om tjänsten

I din roll som Area Sales Manager arbetar du relationsbyggande och serviceinriktat med att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder. Du kommer att ha en konsultativ säljande roll där du hjälper kunden att hitta lösningar för att digitalisera sina processer och utveckla sin verksamhet och därmed förbättra sin konkurrenskraft.

Du kommer att arbeta mot en individuell budget där du ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut. Du kommer att ingå i ett härligt team om 30 personer där man stöttar och hjälper varandra för att lyckas i sin roll.

Din profil

För den här rollen söker vi nu dig som har en god erfarenhet eller utbildning inom el. Vi tror att du idag arbetar i en närliggande bransch med teknisk försäljning, installatör med mycket kundkontakt eller liknande.

Du trivs att arbeta i en händelserik omgivning där du får möjlighet att driva och utveckla försäljningsaktiviteter såväl självständigt som tillsammans med drivna säljkollegor. Du tar här egna initiativ och är flexibel samtidigt som du har resultatfokus och arbetar strategiskt.

I tjänsten ingår en del resdagar med många spännande kundmöten, mässor och utvecklande nätverk

Vi lägger även stor vikt vid din personlighet för den här rollen.

Vi ser även till följande:

* Du har ambitioner och ett eget driv i det du gör samtidigt som din nyfikenhet och viljan att lära dig gör att du ständigt utvecklas.
* Du är en social och utåtriktad person som har förmågan att bygga och utveckla goda affärsrelationer.
* Du är van vid att arbeta i olika system.
* B - körkort

Kontaktuppgifter

Denna rekrytering är ett samarbete mellan EPLAN och Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Bergman mobil 0702-96 96 91

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

EPLAN erbjuder mjukvaru- och servicelösningar inom elkonstruktion automation och mekatronik. Företaget utvecklar en av världens ledande mjukvarulösningar för maskin- och skåpsbyggare. EPLAN är även den optimala partnern för att effektivisera utmanande konstruktionsprocesser.EPLAN vill växa ytterligare, tillsammans med kunder och partners, och främjar integrering och automatisering i framtidens konstruktionsarbete. Globalt stödjer EPLAN över 61 000 kunder. Fokus ligger på "Effektiv konstruktion".EPLAN grundades 1984 och är en del av den ägarledda Friedhelm Loh Group. Friedhelm Loh Group bedriver verksamhet över hela världen och har 12 produktionsanläggningar och 94 internationella dotterbolag. Hela koncernen har 11 600 anställda och hade en omsättning på cirka 2,6 miljarder euro under 2019.
www.eplan.se
Sökord
Area Sales manager, EPLAN, Account Manager, Sales Manager, säljare el, automation, elinstallatör

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!