Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Avtals- och tillståndshandläggare | Vattenfall | Uppsala

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vattenfall söker en driven avtals- och tillståndshandläggare till sin konsultverksamhet. Här får du möjlighet att bli en viktig del av teamet inom Miljö och Tillstånd, där du kommer att hantera fastighets- och miljöfrågor över hela Sverige. Med din expertis får du arbeta med avtalsförhandlingar, tillståndsansökningar och samråd med myndigheter och kommuner. Ta chansen att bidra till Vattenfalls framgång - ansök idag och bli en del av ett engagerat och framåtsträvande team!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Uppsala
Anställningstyp: konsultuppdrag under perioden 2024-10-01 - 2025-03-31, med chans till förlängning.
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Dina arbetsuppgifter

Som specialist inom fastighets- och miljörätt samt fysisk planering hos Vattenfall kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att deras projekt följer lagar och regler. Du kommer i denna roll att:
  • Upprätta avtal och tillståndsansökningar
  • Ansvara för samråd med myndigheter och kommuner
  • Samarbeta med entreprenörer och nätägare i frågor om ny- och ombyggnation av elnät och stationer
  • Arbeta med markvärdering vid intrång
Därutöver ansvarar du och din avdelning för att upprätthålla goda relationer med myndigheter och juridiska instanser, vilket kräver struktur, gott omdöme och att ni arbetar i linje med företagets mål och riktlinjer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom miljöområdet eller fastighetsrättslig utbildning. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom tillstånd, bygglov och/eller avtalshantering. Du behöver vara strukturerad, ha goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska samt har god datorvana.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin telefonnummer 072-204 84 03 om du har några frågor eller funderingar.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet från syd till norr på ca 100 orter. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.