Hoppa till innehåll
Bergsporten AB logotyp

Förvaltnings- & Fastighetschef

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Alexander Westin
Email
Om rollen
Som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för bolagets fastigheter och byggnader. I rollen kommer du att ansvara för bland annat kontraktsskrivning, kundrelationer, hyresgästsanpassningar, underhållsplanering, m.m.

Rollen utgår från vårt kontor i Uppsala men behov finns att ibland besöka våra fastigheter i bl.a. Sigtuna och Eskilstuna. B-körkort är därför ett krav.

Om dig
Du har med fördel relevant utbildning i grunden inom exempelvis ekonomi eller fastighetsförvaltning. Du bör ha arbetat med uthyrning och/eller fastighetsförvaltning tidigare. Du har god ekonomisk förståelse, grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik och du har med fördel ansvarat över underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, och har en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap.

Vill du veta mer?
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast. Sista dag för ansökan är 2024-09-20. Skicka in ditt CV och personligt brev till alexander.westin@bergsporten.se.Om du har några frågor kring processen så kan du ringa Alexander på +46 (0)707 999 225.

Välkommen med din ansökan!
Bergsporten AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Bergsporten är ett privatägt fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Mälardalen.
Vårt mål är att, med ett långsiktigt ägarperspektiv, förädla våra fastigheter samt att förvärva och uppföra nya fastigheter, främst i och omkring Mälardalens större städer.