Hoppa till innehåll
Texor AB logotyp

Teknisk Säljare

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba med försäljning mot tillverkande läkemedels- och livsmedelsbolag? Texor AB söker nu en engagerad och kunnig säljare som tycker om att prata teknik och skapa goda kundrelationer. Jobbar du som säljare idag eller kanske som teknisk konsult inom industrin? Läs mer och sök tjänsten!  

 

Om tjänsten

Som teknisk säljare på Texor kommer du representera ett ledande företag inom teknik och konstruktion för bio-, läkemedels- och livsmedelsindustrin. Det förväntas att du själv och tillsammans med bolagets ledning jobbar fram nya intressanta kunder och samarbetspartners samt utvecklar affärsrelationer med befintliga kunder. Försäljningen bygger på förtroende och tekniskt kunnande och kräver en stor lyhördhet för kundens önskemål i kombination med Texors erbjudande och produkter. 

Tjänsten består av uppsökande arbete med hjälp av telefon, mail och framförallt via fysiska besök hos både befintliga och nya kunder. Det förväntas att du medverkar vid mässor både i Sverige och internationellt och att du vid behov samarbetar med andra bolag och säljare i koncernen kring dessa arrangemang. Givetvis ingår resor som en del av tjänsten där du har stor frihet i att själv planera och disponera din tid på bästa sätt. 

Placering: Flexibel, med föredragen bas kring Uppsala/Stockholm. 
Tjänsten är på heltid och tillsättning sker med fördel under sensommaren 2024.

 

Vem söker vi?

Utifrån rollen som teknisk säljare söker vi en person med stort tekniskt intresse och erfarenhet från tillverkningsindustri. Med fördel så finns erfarenhet från läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin då det skapar en förståelse för komplexiteten och kvaliteten i de produkter som Texor tillverkar. Vi söker en person som utifrån eget teknikintresse och erfarenhet trivs i samtalet, älskar att lyssna in kunden samt har möjlighet att komma med konkreta lösningar vilket slutligen ger långsiktigt goda kundrelationer. 

Krav:

  • Ingenjörsbakgrund, företrädesvis inom maskinteknik eller liknande.
  • Erfarenhet från tillverkningsindustrin, helst inom bio-, läkemedels- eller livsmedelsproduktion.
  • Teknikorienterad med förmågan att kommunicera tekniska koncept och lösningar.
  • En god kommunikatör som behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.
  • Datorvana och trygg i Office-programmen.


Vi värdesätter rätt personlighet framför år av erfarenhet och söker därför dig med självständigt driv och positiv energi. Din bakgrund kan vara inom försäljning eller alternativt att du arbetat som teknisk chef, konstruktör, teknikkonsult etc. inom industrin. 

Vi tänker långsiktigt kring denna tjänst och söker dig som vill växa in i bolaget och bli en del av Texorfamiljen. Du kommer få goda förutsättningar att lära känna oss, våra produkter och bygga upp ett nätverk av kunder i din bearbetning för att på sikt ta försäljningen av våra produkter och tjänster mot nya höjder.

 

Om Texor 

Texor är ett ledande företag inom teknik och konstruktion för bio-, läkemedels- och livsmedelsindustrin. Med en imponerande kundbas, inklusive branschledare som Cytiva och TetraPak, strävar vi efter att erbjuda innovativa lösningar och utmärkt service till våra kunder. 

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Andreas Lindqvist, ansvarig rekryterare, tel: 073-4130611 alt mail: andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.

När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan och kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. 

Sök tjänsten idag då vi jobbar med löpande urval och intervjuer. 

Välkommen med din ansökan!

Texor AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.