Hoppa till innehåll
Staffare AB logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för ett utvecklande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Staffare AB är ett växande och framgångsrikt företag. Just nu expanderar vi i Stockholm och Uppland och behöver en driven och engagerad Säljare till vår filial i Uppsala.

 

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Ängelholm, Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg har vi försäljningskontor. Vi tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi är måna om att medarbetare ska må bra och trivas. Hos oss är det viktigt att ha en flexibel arbetsplats där det går att få ihop vardagspusslet.

 

Om Tjänsten
I din roll kommer du att sälja Entreprenadmaskiner av varumärkena Weidemann och Manitou med tillhörande redskap. Du är sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Vi erbjuder dig en bred och utvecklande roll i ett engagerat team. Som säljare hos oss driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, från första kundkontakt till leverans och uppföljning. Du arbetar aktivt med att skaffa nya kunder såväl som att bygga långsiktiga kundrelationer. Tjänsten kräver flexibilitet och du bör därför trivas i en roll som ger dig frihet men också där du förväntas vara tillgänglig i stor omfattning.

Läs mer om våra produkter Entreprenad och infrastruktur - Staffare AB

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som förstår att det är på fältet vi gör affärerna och har drivet, vilja och ambitionen att göra ett riktigt bra jobb. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka och bra på att bygga långsiktiga relationer. Då du planerar din tid själv behöver du vara strukturerad och ha ett stort eget driv. Tjänsten kommer innebära mycket interna och externa kontakter och därför är det viktigt att du är en kommunikativ och social person. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en öppen, social person som har lätt för att lära och sätta dig in i nya sammanhang. Du gillar utmaningar, är självgående och sätter alltid kunden i fokus.

 

Krav
  • Erfarenhet från försäljning, främst inom entreprenadmaskiner och redskap
  • Intresse för maskiner och teknik
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana
  • Innehar B-körkort

 

Anställningsomfattning
Heltid

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Arbetstid och lön
Provisionsgrund + provision

 

Tjänstgöringsort

Uppsala

För mer information
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.
Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25.  Tillsättning sker efter överenskommelse.
Staffare AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.