Hoppa till innehåll
SkrotSmart AB logotyp

Jobba hos SkrotSmart - Uppsala

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en demontör / kundmottagare på vår Drive-In anläggning i Uppsala.

SkrotSmart är en aktör i den svenska återvinningsbranschen som utmanar på ett modernt och serviceinriktat sätt genom att återvinna i ett Drive-In koncept för företagare och privatpersoner. SkrotSmart finns idag etablerade på 16 platser i hela landet, från Sundsvall till Trelleborg.

Vi söker nu en affärsinriktad och säljande kundmottagare till vår anläggning i Uppsala.

Du kommer att få driva vår anläggning tillsammans med dina kollegor. Hos oss kommer du att lära dig mycket om järnskrot, metaller och elektronikskrot men framför allt hjälpa våra kunder med återvinning och ge förstklassig service.

Vi erbjuder en arbetsplats med kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och ett arbete med personlig utveckling. Ibland behövs även enklare säljande insatser via telefon eller på olika företagsevent för att få in fler leads. Tjänsten skall tillträdas så snart som möjligt och referens Värmdö

Beskrivning

I rollen som säljande kundmottagare på SkrotSmart kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för öppning och stängning samt driften under öppettiderna. Arbetet handlar framför allt om att ta emot och hjälpa kunder med att identifiera och värdera materialet de kommer med, genomföra affärerna, sortera och bearbeta materialet, sköta logistiken samt hålla ordning och reda på anläggningen. Du sköter, tillsammans med dina kollegor, anläggningens administration vad gäller att registrera inköpen samt utleveranserna.

Vi söker dig som:
  • Gärna har arbetat i en "kroppsarbetarroll" tidigare
  • Du har B-körkort och gärna truck-kort.
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Du kan hantera enkla system i datorn
  • Inte är rädd att jobba fysiskt och "hugga i" där det behövs. Jobbet präglas av högt tempo.
  • Ser positivt på utmaningar
Tidigare erfarenhet från att arbeta med metaller är meriterande men ej ett krav.

Du måste gilla service och kontakt med människor.
SkrotSmart AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SkrotSmart är en del av Vinning-koncernen.

Vinnings huvudfokus är återvinning av järn- och metallskrot med verksamheter inom 16 citynära drive-in stationer (SkrotSmart), 9 återvinningsanläggningar, 1 kabelåtervinningsanläggning samt blybatteriåtervinning. Målet är att vara kundens främsta alternativ för modern och effektiv metallåtervinning. Vinnings verksamheter finns etablerade på 26 platser i Sverige från Sundsvall till Trelleborg.

Läs mer på vinning.se