Hoppa till innehåll

Innesäljare Dahl Uppsala

Dahl i Uppsala letar nu efter en innesäljare med kunskap inom VVS och som gillar att skapa goda kundrelationer, är det du? Du välkomnas till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Som innesäljare inom VVS präglas dina dagar av samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter då vi arbetar i bland annat Excel, Salesforce och affärssystemet M3.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla kundrelationer och aktiv merförsäljning
  • Ordermottagning
  • Uppföljning av offerter och prisfrågor
Varför arbeta hos oss?

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba på Dahl innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en hälsosam och säker arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Matchar vi varandra?

Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:
  • Serviceinriktad
  • Datorvana
  • Flytande i svenska samt bekväm med engelska
  • Positivt med erfarenhet från VVS-branschen
Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Uppsala. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 17 december 2023.

Varmt välkommen till familjen inom Dahl/SGDS Gruppen!

Företagspresentation

Dahl är ett handelsbolag som arbetar med inköp, försäljning och logistik. Vi tillgodoser marknadens behov av produkter inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi ingår i SGDS Gruppen som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SGDS Gruppen omfattar förutom Dahl bolagen Bevego, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://www.sgdsgruppen.se/
Dahl logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Fredrik Vennerstrand
Telefon

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.
https://www.dahl.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Växjö
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Försäljning
Företagslogga
Uppsala stad
Försäljning
Företagslogga