Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operativ ledare till lager

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en del av en spännande förändringsresa där du leder ett team av medarbetare. Ta chansen att vara en trygg ledare samtidigt som du hjälper till i den operativa driften. Med teknisk förståelse och skicklighet att leda personal och processer framåt är detta jobbet för dig. Ansök idag och bli en viktig förebild i en dynamisk produktionsmiljö!

Arbetsuppgifter
Som operativ ledare kommer du ansvara för att driva det operativa arbetet på ett stort lag i västra Uppland. På lagret finns en spännande mix av avancerad automationsteknik som tillsammans med de duktiga medarbetarna säkerställer att deadlines nås. Du kommer ha det övergripande ansvaret samt leda och stötta ditt team bestående av ca 20 lagerarbetare och 6 teamledare genom att arbeta på golvet tillsammans med dem. Din roll innebär även att organisera arbete utifrån orderhanteringssystemet och hantera personalrelaterade uppgifter. Som operativ ledare är du även en förebild för ditt team genom att följa de värderingar, policys och rutiner som finns samt ger konstruktiv feedback för att stödja dina medarbetares utveckling.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Har minst tre års ledarerfarenhet med personalansvar
  • Har erfarenhet av arbete inom e-handel och/eller produktionsmiljö med logistiska flöden
  • Har kunskap av systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Är systemkunnig och/eller tekniskt intresserad
Personliga egenskaper
För att passa i den här tjänsten är du prestigelös nog att hjälpa till i den operativa driften, samtidigt som du är en trygg ledare för din grupp. Som ledare är du en viktig förebild och lever som du lär samt uppmuntrar ditt team att följa dig. I en produktionsmiljö som ständigt är i utveckling och rörelse behöver du vara skicklig på att leda personal och processer framåt. Du kommer att hamna i en miljö där tempot stundtals är väldigt högt, så det krävs att du kan hålla huvudet kallt och jobba framåt snabbt.

Vi erbjuder dig:
  • Utveckling av ditt ledarskap
  • Att vara en del av utvecklandet av ett framgångsrikt företag
  • En stark "vi" känsla
  • Roligt på jobbet!
Omfattning
Anställningen inleds med en 6 månaders anställning hos Lernia, för rätt person finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Arbetstider
Ständig dag, Ständig kväll, ständig helg dagtid (tors-sön)(Ej skift- man ingår i ett av passen)

Övrigt
Då det är tillträde omgående behöver vi din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

Lernia är vägen framåt
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.